Έσκασαν τα ευχάριστα - Αρραβιωνιάστηκε γνωστή ηθοποιός

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έσκασαν τα ευχάριστα - Αρραβιωνιάστηκε γνωστή ηθοποιός

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστή η είδηση για την επισημοποίηση της σχέσης ενός ζευγαριού, από το Hollywood. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι μια ηθοποιός και ο γιός ενός πολύ γνωστού τραγουδιστή. Μπορεί να είναι μόλις 19 αλλά ο έρωτας τους είναι τόσο δυνατός, που δεν τους νοιάζει η ηλικία τους.

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ηθοποιός μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν, τόσο στους διαδικτυακούς τους φίλους, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο της απόφαση τους, για τα κοινά μελλοντικά τους σχέδια.

Διαβάστε επίσης: Είναι επίσημο - Ο Λούκας Γιώρκας βρήκε ημερομηνία γάμου με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση

Το ζευγάρι του Hollywood που αρραβωνιάστηκε

Ο λόγος για την... Μίλι Μπόμπι Μπράουν και τον Τζέικ Μπον Τζόβι!

«Τρία καλοκαίρια σε αγάπησα τώρα γλυκέ μου, τα θέλω όλα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που χάρηκαν για το επόμενο βήμα στην σχέση του ζευγαριού, αλλά υπήρξαν και άλλοι, που δεν δίστασαν να τους "κράξουν στα σχόλια της φωτογραφία. Η ανάρτησή της απέσπασε πάνω από 1 εκατομμύριο likes, από την πρώτη ώρα δημοσίευσης της φωτογραφίας στο προφίλ της Μίλι Μπόμπι Μπράουν, που μετρά συνολικά 62,7 εκατομμύρια ακολούθους.

«Είσαι ακόμη παιδί»

«Θα παντρευτείς στα 19;»

«Η ζωή είναι μικρή για να παντρευτείς από τα 19».

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε
(instagram / @milliebobbybrown)

Λίγα λόγια για την Μίλι Μπόμπι Μπράουν

H Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown, 19 Φεβρουαρίου 2004) είναι ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από την Μεγάλη Βρετανία. Έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Έντεκα (Eleven) στη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix, Stranger Things, για την οποία κέρδισε το Β' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά στην ηλικία των 13 ετών. Σε συνεργασία με την Converse σχεδίασε και έβγαλε στην αγορά την δική της σειρά παπουτσιών. Στην συνέχεια ίδρυσε την δική της σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς ειδικά για τις νέες κοπέλες με όνομα FLORENCE BY MILLS ΚΑΙ ΥΨΟΣ 4.8.