Έκοψε το μαλλί και έβγαλε τα μαύρα - Το νέο λούκ της Μαρίας Πρωτόπαππα

Η φωτογραφία στα social media!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έκοψε το μαλλί και έβγαλε τα μαύρα - Το νέο λούκ της Μαρίας Πρωτόπαππα

Η Μαρία Πρωτόπαππα, όπως έχει πει και η ίδια σε συνέντευξη της δεν μοιάζει καθόλου, ούτε στον χαρακτήρα, ούτε στην εμφάνιση με την "Μαρίνα" της δραματικής σειράς του ALPHA, «Σασμός», που όλοι έχουν συνηθίσει. Η ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική ς εμφάνιση και ταυτόχρονα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μια εντελώς διαφορετική "Μαρίνα" αντίκρυσαν οι ακόλουθοι της, στο Instagram, καθώς έκοψε αρκετά τα μαλλιά της και φόρεσε τα καλλά της, για χάρη μιας φωτογράφησης.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες την ώρα του πυροβολισμού του Αντώνη - Αμοντάριστο βίντεο

Η ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα

Η ανάρτησή της απέσπασε πάνω από 2.000 αντιδράσεις, μέσα σε λίγες ώρες, ενώ στα σχόλια οι ακόλουθοί της, αποθεώνουν τη νέα εμφάνιση της.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρία Πρωτόπαππα η οποία βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό, αλλά και για την “φθορά” που έχει επιφέρει ο χρόνος πάνω της.

«Νιώθω πολύ τυχερή γιατί η παραγωγή του Σασμού μου δείχνει τρομερή κατανόηση μέχρι στιγμής και δεν έχω την ίδια πίεση χρόνου σε σχέση με αυτή που είχα πέρυσι. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πράγματα. Ξέρω ας πούμε ότι πρέπει να είμαι στον Βύρωνα και εγώ να είμαι στην Κόρινθο. Βλέπω μετά το κινητό και λέω, “Χριστέ μου δεν προλαβαίνω”.

Έχω αρχίσει να παθαίνω τέτοια. Πρέπει να κατεβάσω τους ρυθμούς μου γιατί τα χρόνια περνάνε και πρέπει να κρατάμε και λίγη διαύγεια, λίγο καθαρό μυαλό και υγεία» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτόπαππα.