Σασμός: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες την ώρα του πυροβολισμού του Αντώνη - Αμοντάριστο βίντεο

Καθηλώνουν οι ερμηνείες Πρωτόπαππα, Ήμελλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες την ώρα του πυροβολισμού του Αντώνη - Αμοντάριστο βίντεο

Η σκηνή του πυροβολισμού του Αντώνη στον Σασμό, είναι από τις πιο καθηλωτικές μετά το θάνατο του Άγγελου και του Πετρή στον πρώτο κύκλο της σειράς. Είναι από τους πιο αγαπητούς ρόλους και οι τηλεθεατές ήθελαν να τον δουν ευτυχισμένο στο πλευρό της Μαρίνας σε ένα τέλος που τους αξίζει.

Μπορεί η εν λόγω σκηνή έξω από την εκκλησία να έφερε την οργή των τηλεθεατών - δείτε το λόγο - ωστόσο, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς, δημοσίευσε βίντεο από τα backstage. Αμοντάριστο δηλαδή υλικό την ώρα του πυροβολισμού.

Πολλές είναι οι σκηνές που εμείς στην τηλεόραση δεν βλέπουμε λόγω του μοντάζ που κάνουν. Παρόλα αυτά η ερμηνεία τόσο της Μαρίας Πρωτόπαππα όσο του Δημήτρη Ήμελλου, με χωρίς μοντάζ είναι συγκλονιστική.

Δείτε επίσης στο σημερινό 15/3 επεισόδιο: Σε άσχημη κατάσταση η Αργυρώ με το που αντικρίζει τον Σταύρο!

Backstage βίντεο τον πυροβολισμό του Αντώνη στον Σασμό

To μέλλον του Αντώνη

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, μετά το χειρουργείο που θα υποστεί, θα ξυπνήσει αλλά δεν θα θυμάται ούτε το πιο αγαπημένο του πρόσωπο πάνω στη γη. Τη γυναίκα του, Μαρίνα!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η σφαίρα του Ευθύμη Φαρμάκη μπορεί να βρήκε στο κεφάλι τον Αντώνη αλλά στην πραγματικότητα εκείνη που διαλύθηκε ήταν η πιστή του σύντροφος. Η γυναίκα του, Μαρίνα Βρουλάκη. Δεν έφυγε από το νοσοκομείο παρακαλώντας τον Θεό για ένα θαύμα, ενώ δύναμη έπαιρνε από τον ίδιο τον Αντώνη που από καιρό τής είχε υποσχεθεί πως ό,τι κι αν συμβεί, εκείνος θα ήταν στο πλευρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, ο αστυνόμος θα υποβληθεί σε ακόμα ένα χειρουργείο και ενώ οι γιατροί θα αρχίσουν να μιλούν για σταδιακή ανάρρωση, ο Αντώνης θα συνέλθει αλλά δεν θα θυμάται κανέναν.

Σασμός: Ο Αντώνης παθαίνει αμνησία - Δεν θυμάται ούτε την Μαρίνα!

«Ονομάζεται μετατραυματική αμνησία, Μαρίνα, αλλά εκτιμούμε πως σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ο οργανισμός του θα επανέλθει. Θα αρχίσει να θυμάται αλλά σε αυτό μπορείς να τον βοηθάς και εσύ σιγά-σιγά... Πρέπει να του μιλάς για όσα πράγματα ζήσατε. Για το παρελθόν σας και όσα είχατε σκοπό να κάνετε στο εξής», θα της πει ο Δημήτρης μετά από μια μακρά εξέταση που θα του κάνει. Η Μαρίνα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αλλά θα «βομβαρδίσει» τον άντρα της Αιμιλίας με ερωτήσεις. «Τι ακριβώς μου λες, Δημήτρη; Πως πρέπει να θυμίζω στον άντρα μου συνεχώς ποια είμαι;», θα τον ρωτήσει μεταξύ άλλων.

Η επόμενη μέρα του Αντώνη

Ο Αντώνης θα δυσκολευτεί πολύ να αναγνωρίσει το πρόσωπο της Μαρίνας. Ολα γύρω του κάτι θα του θυμίζουν αλλά τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο για εκείνον. Θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά από μέρες αλλά και πάλι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά του αφού όλα θα του φαίνονται ξένα. Το ίδιο και η μετάθεσή του στην Αθήνα, η οποία και θα αναβληθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή θα ικανοποιήσει εν μέρει τον Ευθύμη, που θα ξέρει ότι ο αστυνόμος παραμένει στο χωριό και εξακολουθεί να είναι ένας υπαρκτός στόχος για εκείνον, εκείνη όμως που θα συγκλονιστεί από την εξέλιξη της υγείας του θα είναι η Καλλιόπη.

«Αντώνη, εγώ είμαι, η Καλλιόπη. Εχουμε τσακωθεί τόσες φορές, με έχεις βοηθήσει άλλες τόσες. Εχω δύο κοπέλια. Δεν μας θυμάσαι;». Εκείνος θα γνέψει συγκαταβατικά, ενώ η Μαρίνα θα την παρακαλέσει να μην τον πιέζει. Στο πλευρό του θα είναι ακόμα και ο Παύλος που θα του μιλάει συνέχεια. Η Μαρίνα μέρα με τη μέρα θα απογοητεύεται. Δεν θα μπορεί να δεχτεί πως ο άντρας που αγάπησε δεν την κοιτάζει με το ίδιο βλέμμα. «Μπορεί να μην το δείχνει αλλά το νιώθει Μαρίνα μου πως είσαι ο άνθρωπός του. Η αγάπη σας δεν μπορεί να ξεχαστεί ούτε με τη χειρότερη αρρώστια του κόσμου. Κάνε κουράγιο για μια ακόμη φορά και όλα θα γίνουν όπως πριν», θα της πει.