Τους κοιτούσε όλο το NOX: Τα παθιασμένα φιλιά του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη Μπόσνιακ

Αποκλειστικές φωτογραφίες

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τελευταία εμφάνιση στο «Nox» για το δίδυμο Αντώνη Ρέμο-Καίτης Γαρμπή, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, με απόδειξη το «βουνό» από λουλούδια μπροστά στον τραγουδιστή. Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του, «έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια», με το πρώτο να περιλαμβάνει το καθιερωμένο του πρόγραμμα, και το δεύτερο να αφήνει άφωνους τους θαμώνες, αλλά και τους συνεργάτες του νυχτερινού κέντρου.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν η διασκέδαση έφτανε στην κορύφωσή της, ξαφνικά άνοιξαν τα φώτα, σαν να έληγε το πρόγραμμα. Κάθε άλλο όμως, αφού στράφηκαν στην αγαπημένη σύζυγο του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, που όπως κάθε Σαββατοκύριακο ήταν παρούσα στα πρώτα τραπέζια για να θαυμάσει τον αγαπημένο της.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Δείτε επίσης: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο»: Η σπόντα του Ρέμου για τον Μπισμπίκη και η αποστομωτική απάντηση της Βανδή! Ούρλιαζαν οι θαμώνες

Τα αισθήματα αμοιβαία, όπως επιβεβαίωσε εκ των πραγμάτων και εκείνος, αφού ξεκίνησε να τραγουδάει όλες τις επιτυχίες του και να αφιερώνει αποκλειστικά σε εκείνη τα ερωτικά και αισθαντικά κομμάτια του. Μάλιστα, κάποια στιγμή σταμάτησε εντελώς να τραγουδάει, αλλά απευθύνθηκε σε όλο το κοινό και την ευχαρίστησε δημόσια που υπάρχει στη ζωή του, που τον στηρίζει, αλλά και που έφερε στον κόσμο την 8χρονη σήμερα κόρη τους, Ελένη.

Εξυπακούεται πως ακολούθησαν χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού από το κοινό, με την Υβόννη Μπόσνιακ να ευχαριστεί τον αγαπημένο της με πολλά τρυφερά φιλιά και αυτόπτη μάρτυρα τον φακό του YOU.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Ρέμου στη γυναίκα της ζωής του

Τους κοιτούσε όλο το NOX: Τα παθιασμένα φιλιά του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη Μπόσνιακ

Τους κοιτούσε όλο το NOX: Τα παθιασμένα φιλιά του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη Μπόσνιακ

«Μέχρι το τέλος του κόσμου»

...της τραγουδούσε την ημέρα του γάμου τους, αλλά και το βράδυ της Κυριακής, δείχνοντας μέχρι σήμερα πως ο έρωτάς δυναμώνει όσο περνούν τα χρόνια. Οι στιγμές τους στο σπίτι είναι γεμάτες φως και μουσική, αφού πέρα από τη δική του φωνή, σιγά-σιγά και η κόρη τους έχει αρχίσει να μαθαίνει πιάνο για να... συνοδεύει τις επιτυχίες του μπαμπά. «Έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα», έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ο Αντώνης Ρέμος, ξεχειλίζοντας ωστόσο από αγάπη για εκείνη.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 12/4, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ