Βαγγέλης Κακουριώτης: «Με την Ζένια...» - Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση του με την Μπονάτσου

«Έχω κάνει κίνηση να γυρίσω στο κοινό το μικρόφωνο και να πω “δικό σας”»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Κακουριώτης: «Με την Ζένια...» - Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση του με την Μπονάτσου

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελτική του πορεία στον χώρο της μουσικής, αλλά και της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης έκανε λόγο για τα δημοσιεύματα περί ερωτικής σχέσης με την Ζένια Μπονάτσου (δείτε την εδώ), την συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη επί τέσσερα χρόνια στο YTON, αλλά και την συμμετοχή του στην δραματικής σειρά του Mega, «Η γη της Ελιάς».

Τα σχόλια του Βαγγέλη Κακουριώτη για την Ζένια Μπονάτσου

«Έχω κάνει κίνηση να γυρίσω στο κοινό το μικρόφωνο και να πω “δικό σας”. Το αστείο σε όλο αυτό ήταν ότι δεν τραγούδησε ο κόσμος. Όχι επειδή δεν είχε όρεξη, απλά δεν ήξερε το τραγούδι», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

«Έχω συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη για τέσσερα χρόνια. Σαν καλλιτέχνης, νιώθω ότι έχω ολοκληρωθεί μέσα από αυτή τη συνεργασία. Η συμβουλή που μου είχε δώσει την πρώτη χρονιά ήταν να μην κλείνω πολύ τα μάτια μου πάνω στο stage, ώστε να κρατάω την επαφή με τον κόσμο», ανέφερε ο τραγουδιστής για τον Νίκο Βέρτη.

«Πολύ ωραία εμπειρία, πόσο μάλλον για αρχή. Ο ρόλος του Κίμωνα και όλη η ιστορία του Κίμωνα άγγιξε πολύ κόσμο. Μου έχει κάνει άλλη μία πρόταση ο Ανδρέας Γεωργίου και χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί του. Θα αγγίξει πολύ κόσμο αυτό που πρόκειται να κάνει», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει συμβεί κάτι με τη Ζένια Μπονάτσου, δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, κανένας από τους δύο», τόνισε ο Βαγγέλης Κακουριώτης για την Ζένια Μπονάτσου.