Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Εύχομαι στην Βίκυ να...» - Η απάντηση της για την αποχώρηση της Καγιά από το STAR

«Λυπάμαι που το κανάλι παγώνει το GNTM»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Εύχομαι στην Βίκυ να...» - Η απάντηση της για την αποχώρηση της Καγιά από το STAR

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η γνωστή creative director μιλώντας στην εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στην Βίκυ Καγιά και την απόφαση της να φύγει από το κανάλι του Star και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε λόγο και για την εκπομπή που θα παρουσιάζει, καθώς έχουν μπει στην τελική ευθεία, αλλά και το φλέρτ που θα προτιμούσε η ίδια.

Διαβάστε επίσης: «Απλώς ήθελα να τον κοιτάω και να μου μιλάει, δεν ήθελα κάτι άλλο...» - "Λιώνει" για τον σύζυγό της η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τα σχόλια της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Βίκυ Καγιά

«Εύχομαι στη Βίκυ Καγιά σε ό,τι κάνει τα καλύτερα. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο First Dates κι έχω βάλει την ενέργειά μου. Το Shopping Star είναι μία πάρα πολύ επιτυχημένη εκπομπή που την αγαπά ο κόσμος, σε όποιον δοθεί πρόταση θα πρέπει να το σκεφτεί. Δεν μου έγινε πρόταση για το Shopping Star», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Λυπάμαι που το κανάλι παγώνει το GNTM, είναι μία πάρα πολύ ωραία εκπομπή και είναι κρίμα να σταματούν οι εκπομπές. Δεν θέλω να σταματάει καμία εκπομπή. Καλύτερα σε μία εκπομπή, παρά σε μία πλατφόρμα γνωριμιών. Είμαι παλαιάς κοπής», συνέχισε.

Να υπενθυμίσουμε ότι την σιωπή της για το τέλος της συνεργασίας της με το STAR μετά από 7 ολόκληρα χρόνια έσπασε το ίδιο πρωί η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ, επιβεβαιώνοντας όλες τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι, μιλώντας για ακόμη μια φορά με τα καλύτερα λόγια.

«Μερικές φορές τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει και θέλω να το τονίσω αυτό ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένα project που πάει τέλεια και σκίζει. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν.

Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένας τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της. Δεν έχει να κάνει με κάποιο δεύτερο concept, έχει να κάνει με εμένα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι άλλο. Σταμάτησα για εμένα.

Τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή να συζητήσω κάτι. Θέλω να τελειώσει το συμβόλαιό μου, να χαιρετήσω τους συνεργάτες μου και βλέπουμε. Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για μετά», κατέληξε η Βίκυ Καγιά, η οποία έχει δεχτεί προτάσεις ήδη από άλλα κανάλια!