«Απλώς ήθελα να τον κοιτάω και να μου μιλάει, δεν ήθελα κάτι άλλο...» - "Λιώνει" για τον σύζυγό της η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Οι δηλώσεις της πριν την πρεμιέρα του First Dates στο STAR

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Απλώς ήθελα να τον κοιτάω και να μου μιλάει, δεν ήθελα κάτι άλλο...» -

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μετά το GNTM βρέθηκε στο Asia Express σε έναν ρόλο έκπληξη και φαίνεται πως με τις ικανότητές της στην παρουσίαση έχουν ανοίξει πολλές πόρτες μπροστά της. Γι' αυτό και αυτή την σεζόν θα την δούμε ξανά στο "γυαλί" σε μία ολοκαίνουρια εκπομπή στο κανάλι του STAR, η οποία έχει τίτλο "First Dates" (δείτε εδώ που αλλού φημολογείται ότι θα την δούμε).

Πρόκειται για ένα σόου κατά το οποίο δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται καθόλου, θα βγαίνουν ραντεβού και στόχο έχουν να περάσουν καλά και ίσως έτσι να γνωρίσουν και τον έρωτα της ζωής τους. Λίγο πριν την πρεμιέρα, λοιπόν, η ίδια μίλησε στην κάμερα του ALPHA και του Super Κατερίνα, την Δευτέρα 10/4, και προχώρησε σε δηλώσεις για όσα ετοιμάζει και όσα θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί πριν την πρεμιέρα του First Dates

«Είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φανταζόμουν και σίγουρα δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που φαντάζεστε. Είναι πάρα πολύ γλυκιά εκπομπή, εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχω κάνει. Αυτή η εκπομπή έχει να κάνει με το ότι γνωρίζεις συνέχεια κόσμο που έρχεται, τους φιλοξενείς, θέλουν να περάσουν όμορφα και θέλουν να γνωρίζουν άλλον έναν άνθρωπο.

Καμία σχέση με το "Ραντεβού στα τυφλά". Το μόνο που μπορείς να πεις ότι είναι ίδιο είναι ότι οι δύο άνθρωποι δεν έχουν ξαναγνωριστεί πριν το First Date. Όλοι έρχονται γιατί θέλουν μία σχέση στη ζωή τους. Φεύγουν όλοι με τεράστιο χαμόγελο, αγκαλιές. Ξαφνικά γινόμαστε μια παρέα. Δεν έχω κάτι καλύτερο. Θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα, δεν ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο να σας πω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι γνωστή προξενήτρα στην παρέα μου, έχω παντρέψει πολύ κόσμο. είμαι το καλύτερο φανάρι και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό».

«Το πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ήταν σε ένα εστιατόριο. Το ότι πήγαμε κατευθείαν μετά τη δουλειά για να φάμε... απλώς ήθελα να τον κοιτάω και να μου μιλάει, δεν ήθελα κάτι άλλο», κατέληξε (δείτε εδώ την αλήθεια για την κρίση στον γάμο της).