Φαίη Σκορδά: «Είμαι προβληματισμένη...» - Βαρύ το κλίμα στην έναρξη του "Πρωινού μας"

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Είμαι προβληματισμένη...» - Βαρύ το κλίμα στην έναρξη του

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής, «Πρωινό μας» η Φαίη Σκορδά έκανε έναν πρόλογο πριν ξεκινήσουν την θεματολογία τους. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, θέλησε να αναφερθεί στην τωρινή επικαιρότητα, που σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον, ακούγονται και κυκλοφορούν διάφορες ειδήσεις, όλο και πιο "σκοτεινές", όπως με τον ποδοσφαιριστή (δείτε εδώ τι).

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά απόρησε με τα όσα ακούει και διαβάζει είτε είναι για την ίδια, είτε είναι για συνανθρώπους της.

Η έναρξη της Σκορδά στην σημερινή (12/4) εκπομπή "Πρωινό μας"

«Καλημέρα, καλώς ορίσατε. Καλή Μεγάλη Τετάρτη. Είμαστε εδώ ζωντανά και μαζί σας. Πραγματικά είμαι προβληματισμένη. Κάθε μέρα η επικαιρότητα στη σύσκεψη που κάνουμε είναι όλο και πιο δυσάρεστη και έντονη. Δηλαδή δεν ξέρω… Γίνονταν και πριν όλα αυτά και δεν έβγαιναν προς τα έξω; Το ενδιαφέρον μας είναι μεγαλύτερο; Κάθε μέρα ακούμε και κάτι ακόμα… Και κάτι ακόμα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή Πρωινό Μας σήμερα 7/4, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μοιραστεί τόσο με τους συνεργάτες της όσο και με τους τηλεθεατές, ένα περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα, ενώ βρισκόταν σε βραδινή της έξοδο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν έχει συνηθίσει πλέον να της την "πέφτουν" οι δημοσιογράφοι μιας και αυτό συνέβαινε πριν πολλά χρόνια και πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει. Ωστόσο, της συνέβη τελικά πριν μερικές μέρες και όπως είπε τρόμαξε, το ίδιο και η δημοσιογράφος με την αντίδρασή της.

«Ήμουν πριν δύο μέρες σε ένα εστιατόριο στα βόρεια προάστια, είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού με μια φίλη και συνεργάτιδα, λέγαμε και τα δικά μας. Και είχα ανεβάσει ένα story ότι είμαι έξω. Είχε να μου συμβεί αυτό πάνω από δεκαετία. Έχουν αλλάξει οι εποχές ρε παιδί μου. Παλιότερα δεν τολμούσες να πας κάπου, υπήρχαν δέκα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Επειδή εγώ έχω τραβήξει μια άλλη γραμμή και δεν θέλω όλο αυτό πάνω μου, δεν το προκαλώ, δεν βγαίνω, έχω ξεχαστεί και λέω δεν ασχολείται κανείς, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από φωτογράφους και κάμερες. Και βγαίνω έξω και περπατάω στο δρόμο, τρόμαξα τόσο πολύ που είδα την κάμερα μπροστά μου, που τρόμαξε και αυτή η κοπέλα, ένα πολύ γλυκό κορίτσι από το Open, από την Τσολάκη γιατί την ρώτησα μετά.

Ήταν και αυτή τρομαγμένη, ήμουν κι εγώ τρομαγμένη, ήμασταν στη μέση του δρόμου και της έλεγα “τι θέλεις;”, μου λέει “δεν θέλω τίποτα, όχι δε θέλω”. Ήταν τόσο αστείο το περιστατικό, τρομοκρατήθηκε το κορίτσι, τρομοκρατήθηκα κι εγώ», είπε γελώντας Φαίη Σκορδά.