Ζέτα Μακρυπούλια: «Τηλεοπτικά δεν έχω να...» - Αποκαλύπτει πρώτη φορά για μέλλον της στον ΑΝΤ1

«Ολοκληρώσαμε λίγο νωρίτερα φέτος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: «Τηλεοπτικά δεν έχω να...» - Αποκαλύπτει πρώτη φορά για μέλλον της στον ΑΝΤ1

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι του Αμαρουσίου, οι προτάσεις που είχε για μυθοπλασία, αλλά και η θεατρική παράσταση που θα συμμετάσχει και κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: «Συγγνώμη...» - Η αντίδραση του Χατζηγιάννη όταν τον ρώτησαν για το σχόλιο της μητέρα της Μακρυπούλια στο Instagram

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για τον ΑΝΤ1

«Είμαστε έτοιμοι σχεδόν να ξεκινήσουμε. περάσαμε πάρα πολλά όπως ξέρετε, αλλά ευτυχώς άνοιξε το θέατρο και το άλλο Σάββατο έχουμε πρεμιέρα. Τώρα κάνουμε κάποιες πρόβες», ξεκίνησε να λέει η Ζέτα Μακρυπούλια αναφερόμενη στην θεατρική παράσταση.

«Τηλεοπτικά δεν έχω να σας πω ακόμα κάτι, κοντεύει. Τα γυρίσματα για το φετινό Rouk Zouk τελειώσανε. Ολοκληρώσαμε λίγο νωρίτερα φέτος, η προβολή των επεισοδίων θα τελειώσει τέλος Ιουνίου. Ναι, δεν μπορεί να γίνει - το traitors - γιατί θα έχω παραστάσεις», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια, μπορεί να βρίσκεται χρόνια τώρα στην τηλεόραση και να μην έχει μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα, όμως έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέσα από τα social media της επιλέγει να μιλά μόνο για την δουλειά της, δείχνοντας λίγες μόνο στιγμές της με τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Έτσι, λοιπόν, την δευτέρα 10/4 προχώρησε σε μία αναπάντεχη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία είχε λάβει πάρα πολλές αναβολές, με αποτέλεσμα να μην της έχει απομείνει ίχνος αισιοδοξίας για αυτό της το βήμα. Παρόλα αυτά, όλα λειτούργησαν προς όφελός της και τα συναισθήματά της είναι απερίγραπτα.

«Τελικά απ' ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεί!

Ο «κόσμος» του Νίκου Καραθάνου ήταν πάντα τόσο γοητευτικός για μένα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέρος του. Όπως επίσης και η συνύπαρξή μου πάνω στη σκηνή με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους που θαυμάζω και απολαμβάνω όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε.

Η παράστασή μας που ετοιμάζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από αρκετές αναβολές, παίρνει σάρκα και οστά. Στις 22 Απριλίου τα φώτα θα ανάψουν και με μεγάλη ανυπομονησία θα σας υποδεχτούμε για…«Μια Νύχτα στην Επίδαυρο»

Υ.Γ : Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωση