«Σιγά σιγά έχω αποφασίσει ότι...» - Ρίγη συγκίνησης από την Αλίκη Κατσαβού 3 χρόνια μετά το θάνατο του Βουτσά

«Έχω κρατήσει ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Κώστα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σιγά σιγά έχω αποφασίσει ότι...» - Ρίγη συγκίνησης από την Αλίκη Κατσαβού 3 χρόνια μετά το θάνατο του Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τη ζωή της τρία χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της Κώστα Βουτσά. Η ίδια μεγαλώνει μόνη της τον μοναχογιό τους και όπως αποκάλυψε είναι αρκετά δύσκολο.

Όπως αποκάλυψε μέχρι και σήμερα έχει ακόμη στο σπίτι της αντικείμενα του ηθοποιού, νιώθοντας έτσι την παρουσία του στο σπίτι.

Τα συγκινητικά λόγια της Αλίκης Κατσαβού

«Συνηθίζεις να ζεις με αυτή την απώλεια, δεν αλλάζει το μέγεθος απλά αλλάζεις εσύ. Αποφασίζεις ότι η ζωή είναι έτσι και κρατάς αυτή την πίκρα και προχωράς», ανέφερε αρχικά για τα τρία χρόνια που έχουν περάσει από το θάνατο του Κώστα Βουτσά - δείτε την συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει.

«Ο Φοίβος είναι για εμένα το καμάρι μου, η πραγματοποίηση του ονείρου μου και του καθήκον μου, όχι με την δυσάρεστη έννοια αλλά του σκοπού και της αφιέρωσης του εαυτού σου που σε ξεπερνά», ανέφερε στη συνέχεια.

«Έχω κρατήσει ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Κώστα, καπέλα, τιράντες, γραβάτες. Είναι παρηγοριά για εμένα, είναι μια παρουσία χωρίς να είναι παρουσία. Σιγά σιγά εχω αποφασίσει ότι τέτοια δεκανίκια πρέπει να τα αποχωριστώ από τη ζωή μου γιατί μεγαλώνει το παιδί μου και πρέπει να σταθώ καλύτερα δίπλα μου. Θα βρω δύναμη να τα αποχωριστώ», αποκάλυψε.

Και ολοκλήρωσε «Υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνος σου. Δεν μπορείς να μοιράσεις τον χρόνο και τις ευθύνες μαζί με έναν άλλον άνθρωπο. Κάποιοι νομίζουν ότι έχω μια μεγάλη περιουσία αλλά εγώ βιοπορίζομαι από την Τέχνη μου».

Άσχημο ξέσπασμα για την διαθήκη του

«Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια. Είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα. Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα “κίτρινα” ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους.

Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, ο οποίος γελούσε, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι.

Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού.