«Μετά από 41 χρόνια γάμου μου λείπει» - Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την σπάνια εξομολόγησή του για τη Ζωή Λάσκαρη

«Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω άλλον γάμο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μετά από 41 χρόνια γάμου μου λείπει» - Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την σπάνια εξομολόγησή του για τη Ζωή Λάσκαρη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 12/4 και προχώρησε σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του με την Ζωή Λάσκαρη, αλλά και τα παιδιά που έχει αποκτήσει από τους γάμους του.

Ο ίδιος, μετά τον θάνατο της Λάσκαρη, έφτιαξε ξανά τη ζωή του, με παράδειγμα την σχέση που έκανε με την Νατάσα Καλογρίδη (δείτε εδώ τι συνέβη μετά τον χωρισμό τους στην προσωπική της ζωή), ωστόσο εξήγησε πως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του άλλος ένας γάμος.

Η σπάνια εξομολόγηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την Ζωή Λάσκαρη

«Στέκομαι όρθιος, αφού ακόμα λειτουργεί ακόμα ο εγκέφαλός μου, παραμένω μάχιμος. Δεν κρύβω την ηλικία μου, είναι γνωστή. Γεννήθηκα του 1934, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντέχω. Αυτά που μπορώ να θυμάμαι με νοσταλγία είναι ορισμένες Μεγάλες Εβδομάδες που πέρναγα με τη γυναίκα μου τη Ζωή.

Μετά από 41 χρόνια γάμου μου λείπει η παρουσία της, η οποία ήταν έντονη, με τον χαρακτήρα που είχε και την προσωπικότητά της. 41 χρόνια δεν διαγράφονται, υπάρχουν πάντοτε ζωντανά και το κενό παραμένει, απλώς προσαρμόζεσαι και προσπαθείς να συμφιλιωθείς με αυτό με διάφορους τρόπους. Κάπνιζε, δυστυχώς, τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα για πολλά χρόνια και δεν ήθελε, όχι απλώς να το κόψει, αλλά να το περιορίσει. Την είχα αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση που είχε και δεν με ενοχλούσε καθόλου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω άλλον γάμο. Τα παιδιά μου είναι 3, είμαι πατέρας που ανησυχεί εύκολα και εκφράζω την ανησυχία μου και ταυτόχρονα την μεγάλη μου αγάπη προς τα παιδιά».

Η Νατάσσα Καλογρίδη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 22/12 κάνοντας γνωστά στοιχεία για τη ζωή της, που δεν τα ξέρουμε όλα (δείτε εδώ το λόγο που έκανε την ηθοποιό να κλάψει on air).

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, που αφενός τη σημάδεψε, αφετέρου όμως αποφάσισε να δει την απώλεια με έναν πιο θετικό τρόπο: «Ήμουν πολύ μικρή όταν έχασα τον μπαμπά μου. Ήταν τραυματική εμπειρία. Με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποίησα πως αν δεν είχε «φύγει» δεν θα είχε υπάρξει η σχέση που έχω με τη μητέρα μου και τον αδελφό μου, μία σχέση βαθιάς αγάπης», είπε σε άλλο σημείο η Καλογρίδη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ζήτημα, που προέκυψε με εκείνη και την ηλικία της αναφορικά με τη wikipedia, καθώς έγραφαν λάθος νούμερο, που δεν αντιστοιχούσε στην πραγματική της.

Το ζήτημα είχε ξανά ακουστεί, ωστόσο αυτή τη φορά αποκάλυψε, πως τότε στην περιπέτεια της την είχε βοηθήσει η πρώην σχέση της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με τον οποίο έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και βλέπουμε να προσέχει τις αναφορές της, όταν θίγεται το όνομά του.

«Την περίοδο που ήμουν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχαν γίνει νομικές κινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας για την ηλικία μου στη Wikipedia. Άλλαξε η ηλικία μετά τη νομική κίνηση και ούτε στο μήνα πάνω έγιναν ξανά τα ίδια», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.