Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για το Πάσχα - Η παρέα που έχει στο πλευρό της η Κατερίνα Καινούργιου

Με λευκό κοστούμι στους δρόμους της Αμερικής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
katken85 - instagram
katken85 - instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου αυτές τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα απέχει από τα τηλεοπτικά και έτσι έχει όλο το χρόνο να περάσει τις γιορτές της όμορφα και να ξεκουραστεί, δεδομένου ότι η καθημερινότητά της κρύβει αρκετές προκλήσεις!

Η παρουσιάστρια λοιπόν έκανε το μεγάλο βήμα και έφυγε από την Ελλάδα, αφού από τη Μεγάλη Τετάρτη 12/4 βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με την ίδια να δημοσιεύει στο instagram τις πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από την Αμερική (δείτε εδώ την απώλεια, που της στοίχισε λίγο πριν κάνει το ταξίδι της).

Στη συνέχεια, η Καινούργιου ανήρτησε και μερικές δικές της φωτογραφίες από τις βόλτες, τους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά και την παρέα, που είχε μαζί της, η οποία ήταν μία φίλη της. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως είναι η πρώτη φορά, που η παρουσιάστρια κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στη Νέα Υόρκη

«Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη φίλοι μου κ η χαρά μου είναι …απερίγραπτη !», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Φίλη Καινούργιου

Το έντονο σχόλιο της Καινούργιου για τις πλαστικές που έχει κάνει

Την Πέμπτη 6/4 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα σύντομο ξέσπασμα στην εκπομπή, που παρουσιάζει Super Κατερίνα με την ίδια να αναφέρεται σε ένα θέμα, που αφορά σε εκείνη και συχνά το σχολιάζει ανοιχτά, δημόσια και εντελώς ακομπλεξάριστα!

Αυτό λοιπόν, δεν είναι άλλο από το κομμάτι των πλαστικών, που γενικότερα έχει παραδεχτεί η Κατερίνα Καινούργιου, πως έχει κάνει χωρίς να νιώθει άσχημα και άβολα με το θέμα αυτό.

Μάλιστα, αυτή θεωρεί πως είναι και η διαφορά της σε σχέση με άλλες παρουσιάστριες μιας και εκείνη το δηλώνει ανοιχτά, ενώ άλλες κυρίες της τηλεόρασης, όπως τόνισε το κρύβουν και δεν το παραδέχονται, πως έχουν αλλάξει σημεία πάνω τους (δείτε εδώ την παραδοχή της για τις πλαστικές, που έχει κάνει).

«Κάποιοι έξω μου λένε ότι είμαι άντρας και ότι έχω κάνει πλαστικές...για να το χαλαρώσω! Γυναίκα ήμουνα, θέλω να πω, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον και έξω θα βγεις και θα ακούσεις χίλια - δύο. Και εμένα, όταν θέλει κάποιος να με χτυπήσει θα βγει και θα πει η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλαστική...εεε είμαι μόνη αυτή τη στιγμή, που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.