«Καλό Παράδεισο, θα σε θυμάμαι για πάντα...» - Βυθισμένη στο πένθος η Κατερίνα Καινούργιου

«Με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου, μου λείπεις πολύ ήδη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Καλό Παράδεισο, θα σε θυμάμαι για πάντα...» - Βυθισμένη στο πένθος η Κατερίνα Καινούργιου

Άσχημα ξημέρωσε η Μεγάλη Εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 10/4 ενημερώθηκε στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, πως ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα χτυπήθηκε από αμάξι και λίγο αργότερα έμαθε πως έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ το σκηνικό στο live).

Δεν εξήγησε ποια ακριβώς ήταν η σχέση της με την γυναίκα που "έφυγε" άδικα, ωστόσο η ταραχή της και το γεγονός πως θέλησε να την τιμήσει κάνοντας μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φανερώνει πως οι δυο τους ήταν πολύ δεμένες.

Το "αντίο" της Κατερίνας Καινούργιου στο αγαπημένο της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου…Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου…με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου... Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη ,πίστη και καλοσύνη …με έκανες καλύτερο άνθρωπο …μου λείπεις ήδη πολύ …το σπίτι είναι τόσο …άδειο χωρίς εσένα.

Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου …δεν θα σε ξεχάσω …ΠΟΤΕ! Σ ευχαριστώ για όλα... Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου… Όπως πάντα...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης και "συλλυπητήρια".

Διαβάστε επίσης: «Είχαμε παρεξηγηθεί...» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Καινούργιου για ''τρικλοποδιά'' από κανάλι που ανήκε

Κατερίνα Καινούργιου θρήνος
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Τι συμβαίνει με τον πατέρα της

Μια πολύ συγκινητική και προσωπική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, με αφορμή τον καλεσμένο της, Παραολυμπιονίκη και διαγωνιζόμενο του J2US, Πάνο Τριανταφύλλου, ο οποίος θεωρείται φαβορί για την νίκη (δείτε πως έγινε το τροχαίο που τον καθήλωσε σε καροτσάκι).

Το γεγονός λοιπόν πως βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, έκανε την παρουσιάστρια να φορτιστεί συναισθηματικά και να εξομολογηθεί πως και ο μπαμπάς της είναι σε αμαξίδιο εδώ και πολλά χρόνια εξαιτίας ενός τροχαίου που είχε (αυτός είναι ο μπαμπάς της)

«Δεν μιλάω συχνά γι’ αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο. Και ο μπαμπάς μου είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Εκείνος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτό. Ήμουν 6 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος. Πώς μας έκανε να νιώθουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα διαφορετικό και πώς μας έχει μεγαλώσει», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

Και συνέχισε: «Με το που σε είδα, επειδή έχεις τα ίδια μάτια με τον μπαμπά μου είπα “βλέπω έναν άνδρα σαν τον μπαμπά μου”. Ο πατέρας μου είναι 63 χρόνων, είναι ένας κούκλος και λέω πως μέσα σε αυτήν την ατυχία του, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα σπουδαίο άνθρωπο».

Έπειτα η ίδια ανέφερε εξομολογήθηκε: «Την επόμενη του τροχαίου, όσοι είδαν το αυτοκίνητο είπαν “Θεός σ’ χωρέστους”. Οι γονείς μου έζησαν και ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωας μου»