Άγριο περιστατικό με το Νίκο Μάνεση στη μέση του δρόμου της Κεφαλονιάς - ''Έπαιξε'' ξύλο με άγνωστο άντρα

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Μάνεσης αυτές τις ημέρες έχει φύγει από την Αθήνα, όπου ζει, εργάζεται και μένει με την οικογένειά του και μάλιστα έχει επισκεφτεί τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του, που του έχει μεγάλη αδυναμία, με αυτόν να μην είναι άλλος από την Κεφαλονιά (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με τη γυναίκα και την κόρη του).

Ο δημοσιογράφος βρίσκεται συγκεκριμένα στο Αργοστόλι με σκοπό να αλλάξει παραστάσεις και να περάσει εκεί τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Μέσα από το Protothema.gr ωστόσο έγινε γνωστό, πως ο Μάνεσης ενεπλάκη σε έντονο περιστατικό σε δημόσιο χώρο του νησιού.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ μεταφέρει, πως ο Μάνεσης έπινε τον καφέ του σε μαγαζί της περιοχής μαζί με το βουλευτή Κεφαλληνίας Παναγή Καππάτο. Ξαφνικά λοιπόν, ο δεύτερος δέχτηκε γιουχαρίσματα με τους άντρες να μη δίνουν σημασία.

Το έντονο περιστατικό με το Νίκο Μάνεση στην Κεφαλονιά

Στη συνέχεια, όμως λέγεται πως ένα ποδηλάτης πέρασε από μπροστά τους και έκανε μια απρεπή κίνηση στη μέση του δρόμου, η οποία απευθυνόταν στο Μάνεση και τον Καππάτο.

Ο Μάνεσης με τη σειρά του τότε σηκώθηκε, πήγε στον ποδηλάτη ζητώντας του το λογαριασμό, με το ρεπορτάζ να τονίζει, πως εν τέλει πιάστηκαν στα χέρια.

Νίκος Μάνεσης

Το χιουμοριστικό περιστατικό του Μάνεση με συνάδελφό του στον αέρα του Alpha

Λίγο πριν φύγει για τις διακοπές του Πάσχα ο Νίκος Μάνεσης είχε απασχολήσει ξανά, αυτή τη φορά μέσα από ένα περιστατικό ανάμεσα σε εκείνον και συνεργάτη του από το ''Σαββατοκύριακο με το Μάνεση'', στα πλαίσια του χιούμορ.