Στα μαύρα Φεντόρουφ, Κουλίεβα, Φαραζή και Μιχαϊλίδου - Νέος θάνατος "χτυπά" τους Παγιδευμένους;

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στα μαύρα Φεντόρουφ, Κουλίεβα, Φαραζή και Μιχαϊλίδου - Νέος θάνατος

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να "πάγωσε" για λίγο την αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών, Παγιδευμένοι, εξαιτίας του Πάσχα, όπως έκανε κάθε κανάλι με τις εκπομπές και τα σίριαλ που προβάλλει καθημερινά άλλωστε, ωστόσο οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων βγαίνουν σιγά σιγά στη φόρα, ενώ και οι πρωταγωνιστές με τις αναρτήσεις τους προδίδουν μερικά στοιχεία, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αγωνία στο κοινό.

Η Ταμίλα Κουλίεβα, για παράδειγμα, που υποδύεται την μητέρα του δολοφόνου Άγγελου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα των Παγιδευμένων, όπου βρίσκεται μαζί με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, την Σοφία Φαραζή, την Ντίνα Μιχαηλίδου, οι οποίες φορούν όλες τους μαύρα. Προμηνύεται κι άλλος θάνατος;

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του! Το μεγάλο φινάλε

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ταμίλας Κουλίεβα για τους Παγιδευμένους

«Μαυροφορεμένες οι "Παγιδευμένες"», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ταμίλα Κουλίεβα Παγιδευμένοι πρωταγωνίστριες
Instagram / Ταμίλα Κουλίεβα

Δυστυχώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την σειρά...

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνει μεγάλη επιτυχία, γεγονός που φαίνεται και μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης. Πρωταγωνιστούν επιτυχημένοι ηθοποιοί και παρόλο που ορισμένους τους μίσησαν λόγω του ρόλου του κακού, όλοι αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές για την απίστευτη ερμηνεία τους.

Όσον οδεύουμε ωστόσο προς το μεγάλο φινάλε, ορισμένοι ηθοποιοί μας αποχαιρετούν, αφού ο ρόλος τους φτάνει και αυτός στο τέλος και μάλλον δεν θα συνεχίσουν και στην δεύτερη σεζόν της σειράς.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, τον κακό πρωταγωνιστεί των Παγιδευμένων που εξαιτίας του έγιναν όλα και τραβάνε όσα τραβάνε οι δυο οικογένειες, του Δημήτρη και της Άννας. Στα πρόσφατα επεισόδια αποκαλύφθηκε τελικά πως κανείς δεν τον σκότωσε... Αντιθέτως αυτοκτόνησε για να τιμωρήσει την Άννα και να την βάλει φυλακή, αφού αρχικά τα στοιχεία έδειχναν πως εκείνη τον σκότωσε.

Ο ηθοποιός λοιπόν, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την σειρά, αφού ο ρόλος του έφτασε στο τέλος.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν στην γνωριμία μου με τον Άγγελο και κατ' επέκταση την συμμετοχή μου σε μια σπουδαία δουλειά.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας.

Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο και της ανακοινώνει πως... - Ασύλληπτος θρήνος στους Παγιδευμένους