Ρένα Κουμιώτη: «Δεν κατάλαβε ότι πέθανε! Δεν της το είπαν ποτέ» - Ρίγη συγκίνησης με την αποκάλυψη μετά το θάνατο της

«Όταν πήγαινα τελευταία να την δω και μου έλεγαν δεν θα σας γνωρίσει, ήμουν η μόνη που γνώριζε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ρένα Κουμιώτη έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες και ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε στο πένθος. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα, με πρόσωπα της οικογένεια της, πρώην συνεργάτες και ανθρώπους που την αγαπούσαν, να την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία - δείτε φωτογραφίες.

Τραγικό γεγονός, πως δεν έμαθε ποτέ πως ο γιος της έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2022, δηλαδή έναν περίπου χρόνο πριν πεθάνει και η ίδια.

Η Ρένα Κουμιώτη ζούσε σε γηροκομείο, από το οποίο μάλιστα είχε εξαφανιστεί, ωστόσο τους τελευταίους μήνες της ζωής της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό είχε άνοια και δεν θυμόταν κανένα οικείο της πρόσωπο.

Η Ελένη Ροδά μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης της φίλης.

Οι αποκαλύψεις για την ζωή της Ρένας Κουμιώτη

Πριν μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή η Ρένα Κουμιώτη, με την οποία ήσασταν πολύ κοντά…

Ήμασταν πάρα πολύ φίλες, για 50 χρόνια. Από την ημέρα που βγήκε. Δεθήκαμε πολύ, ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες στιγμές μες στο σπίτι της μες στο σπίτι μου. Δουλέψαμε μαζί, της βάφτισα και το παιδί. Την αγαπούσα, ήταν η φίλη μου.

Ρένα Κουμιώτη Ελένη Ροδά

Είχε άνοια τα τελευταία χρόνια;

Ναι, είχε. Ήμουν κοντά της όσο μπορούσα. Όταν πήγαινα τελευταία να την δω και μου έλεγαν δεν θα σας γνωρίσει, ήμουν η μόνη που γνώριζε. Μόλις έμπαινα, χαιρόταν πολύ παρότι ήταν στο κρεβάτι και άρρωστη πολύ. Γνώριζε τη φωνή μου, δεν με έβλεπε το χρυσό μου. Για μένα ήταν μια μεγάλη απώλεια, γιατί ήταν η τελευταία φίλη που είχα και από τις τελευταίες μεγάλες τραγουδίστριες. Ήταν σπουδαία φωνή.

Η κάτω βόλτα για εκείνη ξεκίνησε μετά τον θάνατο του γιου της;

Όχι, αγάπη μου, δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της. Δεν της το είπαν ποτέ, δεν το ήξερε.