Έχουν γίνει κολλητούλες - "Σούσουρο" με την ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου δίπλα στην Ελευθερία Ελευθερίου

Τα έχουν βρει μετά το Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
NDP / Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε στο Survivor All Star μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, πράγμα που της "έδεσε", καθώς ήταν και οι δύο καινούριες ουσιαστικά, ενώ δέχονταν ταυτόχρονα τα "πυρά" των συμπαικτών τους στην Κόκκινη ομάδα, διότι δεν ήταν πολύ καλές αγωνιστικά και ήθελαν να τις διώξουν.

Η πρώτη, μάλιστα, στάθηκε στο πλευρό της δεύτερης, υποστηρίζοντάς την σχετικά με το ζήτημα της απιστίας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να την θεωρεί πλέον φίλη της και να μοιράζεται μαζί της πολλά κομμάτια της προσωπικής της ζωής.

Το γεγονός πως η σχεδιάστρια κοσμημάτων επέλεξε να σταθεί στο πλευρό της ήταν και η αφορμή να "ραγίσει το γυαλί" και να διακοπούν μια για πάντα οι σχέσεις την με την Βρισηίδα Ανδριώτου, εφόσον τα έβαλε με τον Μαρτίκα για χατίρι της (δείτε εδώ το ξέσπασμά της μετά το "κράξιμο" της μελαχρινής influencer).

Κολλητές η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου μετά το Survivor All Star

Μόλις, λοιπόν, βγήκε και η Ελευθερία από το παιχνίδι, φαίνεται πως συνέχισαν να έχουν επαφές και περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, αφού την Μεγάλη Πέμπτη 13/4 την πέρασαν παρέα στο κομμωτήριο, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με γλώσσα που «τσακίζει» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για το Survivor All Star, τον καρκίνο και το νυφικό που δεν έβαλε!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ελευθερία Ελευθερίου
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Πριν λίγες μέρες όμως "γύριζε την μπιφτέκα" για εκείνη η Ευρυδίκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 16/3 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor all star, μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για τα όσα έχουν προκύψει.

Αναφορικά με την Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη τόνισε πως ήταν μεγάλο φάουλ που η τραγουδίστρια είπε στον Στάθη ψέματα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ αναφορικά με την σχέση της με τον Μάριο, ξεκαθάρισε πως δεν τους έχει δει ποτέ να φιλιούνται. Την ίδια στιγμή, επισήμανε πως δεν πρέπει να πιστεύουμε όλα όσα λένε οι παίκτες μιας και μέσα στο παιχνίδι, ο ένας τρώει τον άλλον για τα χρήματα.

Μάλιστα, ανέφερε πως όταν γνώρισε την Ελευθερία, ήταν απογοητευμένη με όσα είχαν γίνει με τον Μάριο, ωστόσο δεν μπήκε για εκείνον μέσα στο Survivor, αλλά καθαρά για τα χρήματα ενώ όταν άκουσε την λέξη "κλέφτρα" έκανε παρατήρηση στα υπόλοιπα παιδιά. Κακώς, όμως, όπως είπε, ήταν απόλυτη και έβαζε το χέρι της στην φωτιά για την Ελευθερία.

Σχετικά με την εικόνα που έβγαλε προς τα έξω, είπε ότι είναι έτοιμη να δεχτεί hate, τονίζοντας πως δεν κατηγορεί τον κόσμο που την χαρακτήρισε τοξική.

«Η Ελευθερία έλεγε ονόματα και ο Μάριος παραδέχθηκε το όνομα της τρίτης κοπέλας. Εκείνος είχε πει πρώτος το όνομά της», τόνισε για την πρώην παίκτρια του Survivor που έχει έρθει σε ερωτική επαφή με τον Μάριο, ένα θέμα που έχει προκαλέσει τεράστιο σούσουρο.

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής, ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε «έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ». Εκείνος απάντησε οκ. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά.

Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Αναφορικά με την Βρισηίδα, αποκάλυψε πως της έχει στείλει μήνυμα, την έχει πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν έχει δει καμία ανταπόκριση από εκείνη, κάτι που την έχει στεναχωρήσει πολύ, ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει την γνώμη της για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος κατά καιρούς έχει πει διάφορα για εκείνη -δείτε εδώ την κίνηση "βόμβα" της Βρισηίδας προς την Ευρυδίκη.

«Οφείλει να με ακούσει και να μου δώσει μια ευκαιρία», επισήμανε.

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι φοβισμένος και συνέχεια σε θέση άμυνας. Ο Νίκος Μπάρτζης λέει κάτι και μετά ορκίζεται ότι δεν το είπε. Η Ελευθερία έφερε μεγάλη ένταση στην κόκκινη ομάδα. Ο Ασημακόπουλος δημιουργούσε εντυπώσεις κατά της κόκκινης ομάδας».