Όσο μεγαλώνει της μοιάζει και περισσότερο - Ολόιδια η Τζούλια Νόβα με την κόρη της

Η νέα τρυφερή φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram διατηρεί η Τζούλια Νόβα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, η οποία μπορεί να είναι γεμάτη, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα βρίσκει πολύ χρόνο για την κορούλα της.

Η μονάκριβή της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της και συνεχώς δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο μαζί της (δείτε εδώ την συγκινητική εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια).

Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε στο instagram της ένα ακόμη στιγμιότυπα με την μικρή της και όπως βλέπουμε πέρα το ότι μαμά και κόρη είναι κούκλες, η ομοιότητά τους είναι πραγματική συγκλονιστική.

Η φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την κόρη της

Η φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με την κόρη της 

Η αποκάλυψή της για την μητρότητα

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 10/3 η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της και πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ενώ αποκάλυψε αν δέχτηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση.

Να υπενθυμίσουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια πριν περίπου έναν χρόνο έγινε μαμά για πρώτη φορά και η κορούλα της είναι η πιο μεγάλη αδυναμία της αλλά φυσικά και η απόλυτη προτεραιότητά της. Μάλιστα, η μικρή Δάειρα πλέον έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα -δείτε εδώ το βίντεο.

Η Τζούλια Νόβα λοιπόν είπε στην εκπομπή:

«Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι 14 μηνών και τη θηλάζω ακόμα. Δεν ξέρω πώς θα το κόψω. Είναι πολύ γλυκό συναίσθημα γι αυτό δεν μπορώ να το κόψω», είπε η Τζούλια Νόβα.

Για το J2US: «Προς το παρόν δεν είχα άλλη πρόταση εκτός από το Just. Δεν περίμενα να φύγουμε. Προφανώς κάτι δεν άρεσε ή ο κόσμος να μην πίστευε ότι θα φεύγαμε γι αυτό και δεν ψήφισε. Και έξω που με πιάνει ο κόσμος βλέπω ότι σχεδόν σε όλους αρέσαμε πολύ. Κάτι αρνητικό δεν έχω ακούσει».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει κάποια εκπομπή, η Τζούλια Νόβα απάντησε ότι θα της άρεσε να βρίσκεται σε ένα πάνελ εκπομπής, όπως αυτό για παράδειγμα της «Super Κατερίνα».