Βάφει κόκκινα αυγά μαζί με την κόρη της, Ada - Οι ετοιμασίες της Χριστίνας Κοντοβά για το φετινό Πάσχα

Το στιγμιότυπα στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Κοντοβά, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη. Κι αυτό γιατί έχει στο πλευρό της την κορούλα της, την μικρή Ada, για χάρη της οποίας χρειάστηκε να μείνει έναν χρόνο στην Ουγκάντα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας.

Μαμά και κόρη είναι κυριολεκτικά αχώριστες και απολαμβάνουν κάθε στιγμή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Χριστίνα Κοντοβά έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα κοινά τους στιγμιότυπα μέσα από τα social media.

Αυτό λοιπόν έκανε και σήμερα, Μ. Πέμπτη 13/4 μιας και αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως έβαψε μαζί με την κόρη της τα αυγά, λόγω Πάσχα μιας και η παράδοση θέλει σήμερα τους πιστούς να βάφουν τα αβγά κόκκινα, ως μια ένδειξη συμβολισμού του αίματος και της θυσίας του Ιησού Χριστού.

Χριστίνα Κοντοβά και Ada βάφουν τα πασχαλινά αυγά

Χριστίνα Κοντοβά και Ada βάφουν τα πασχαλινά αυγά 

Οι δηλώσεις του Καλημέρη για την Κοντοβά και την Ada

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτης 9/2 ο Τζώνη Καλημέρης, μίλησε επίσης για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά.

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε ένα κύκλο. Για να χρησιμοποιήσω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και μια χαρά με την Ada. Χθες ήμουν από εκεί. Σε επίπεδο μπαμπάς - κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες (για την υιοθεσία), έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό που ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της. Χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, μόνη της τα έκανε όλα και έτσι μόνη της με όση βοήθεια από εμένα ηθική, έκανε και με την Ada», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης.