«Δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον! Μετά τις επεμβάσεις...» - Συγκλονίζει ο Καληώρας για το θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή

«Ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και μας συνέδεε και το παιδί μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Πρωταγωνίστησε σε πολλές σειρές και μερικοί από τους ρόλους της έχουν μείνει στην ιστορία. Όπως για παράδειγμα της Κακουδάκη στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη.

Δυστυχώς όμως, απεβίωσε στις 1 Ιουλίου του 2018 από όγκο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 67 ετών, μετά από 62 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών Γιώργος Γεννηματάς.

Κηδεύτηκε στο Τρίτο νεκροταφείο Αθηνών και το κλίμα στο τελευταίο αντίο ήταν πολύ βαρύ για όλους. Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία.

Οι αποκαλύψεις του Καληώρα για την Παπουτσή

Ο Θάνος Καληώρας που υπήρξε παντρεμένος μαζί της, μέχρι και σήμερα μιλάει με τα πιο συγκινητικά λόγια για εκείνη. Μάλιστα, μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου αναφέρθηκε στο θάνατο της.

Δείτε επίσης: «Ήμουν στο σπίτι την ημέρα που...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Καληώρα για το τέλος της ηθοποιού

Τζέσυ Παπουτσή θάνατος Θάνος Καληώρας

Με την Τζέσυ παραμείνατε φίλοι ακόμα κι όταν χωρίσατε. Ήσουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ναι, η Τζέσυ ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και μας συνέδεε και το παιδί μας. Αυτός ο συνδετικός κρίκος δεν μπορούσε να αφαιρεθεί από ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο. Δεν είμαστε μόνο για τα καλά σε αυτή τη ζωή, αλλά και για τις άσχημες καταστάσεις. Κι όταν ένας άνθρωπος περνάει τόσο πολύ άσχημα, οφείλεις να είσαι δίπλα του.

Έτσι τουλάχιστον ένιωσα εγώ, αυτό έκανα, έτσι λειτούργησε το συναίσθημά μου. Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ δύσκολο. Δυστυχώς, απ’ όταν μπήκε στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Μετά τις επεμβάσεις έπεσε σε κώμα, οπότε δεν κατάλαβε τίποτα, δεν ταλαιπωρήθηκε.

Νιώθεις ότι αυτά που ήθελες να της πεις, πρόλαβες να της τα πεις πριν φύγει;

Μα, κάναμε πάρα πολλές συζητήσεις, λέγαμε πάρα πολλά πράγματα. Δεν είχαμε να κρύψουμε τίποτα ο ένας από τον άλλο. Είχαμε διανύσει πολύ μεγάλο δρόμο στη ζωή μας και αυτά που είχαμε να πούμε τα είπαμε. Έτσι νιώθω περισσότερη ηρεμία και γαλήνη μέσα μου.

Ο γάμος τους

«Δεν υπήρξα πιστός, αλλά όταν τέλειωσε ο γάμος μου με την Τζέσυ Παπουτσή, δεν ήταν μόνο θέμα απιστίας, άλλα και ένας κορεσμός μετά από 14-15 χρόνια γάμου. Μετά τον χωρισμό μας, δεν έλειψα από το παιδί μου ούτε μία μέρα, απλώς δεν κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι.

Υπήρχε το πρόβλημα της Τζέσυς με τον καρκίνο, το πάλευε πολύ γενναία, άλλα δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, έγινε τελείως ξαφνικά. Δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε, «έπεσε» ξαφνικά η Τζέσυ, άλλα και στο διάστημα που παρέμενε στο νοσοκομείο, είχαμε την ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει.

Η σύζυγος μου δεν θέλει να μιλάω για εκείνη, δεν εμφανίζεται ούτε σε φωτογραφίες, ούτε στην τηλεόραση, είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ο γιος μου ο Γιώργος, φυσικά και αποδέχτηκε τη σύζυγό μου, είμαστε τόσο δεμένοι που έχουμε βαπτίσει την εγγονή μου, τη μικρή Τζέσυ, είμαστε και νονοί της. Η μικρή Τζέσυ είναι σαν παιδί μου, άλλα ο γιος μου είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, ο Γιώργος είναι η λατρεία μου», είπε ο Θάνος Καληώρας.