Στόλισε τον Επιτάφιο με την γιαγιά της η μικρή Ada - Αυτή είναι μητέρα της Χριστίνας Κοντοβά

Πάσχα στο χωριό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι πλήρως αφοσιωμένη στο μεγάλωμα της κόρης της, Ada, και είναι αποφασισμένη να της μάθει όλα τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ελλάδας, ώστε να γνωρίζει τα πάντα για το μέρος που θα μεγαλώσει τα επόμενα χρόνια.

Έτσι, μιας που πλησιάζει το Πάσχα, την Μεγάλη Πέμπτη ξεκίνησαν βάφοντας τα αυγά (δείτε εδώ το τρυφερό στιγμιότυπο), ενώ την Μεγάλη Παρασκευή (δείτε εδώ τι συμβολίζει αυτή η μέρα και τι απαγορεύεται) οι δυο τους βρέθηκαν στην εκκλησία με την μητέρα της διάσημης σχεδιάστριας ρούχων, για να στολίσουν όλοι μαζί τον Επιτάφιο.

Αυτή είναι η μητέρα της Χριστίνας Κοντοβά και γιαγιά της μικρής Ada

Η περήφανη μανούλα απαθανάτισε, μάλιστα, το στιγμιότυπο και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" βλέποντας γιαγιά, μαμά και κόρη να περνούν τον χρόνο τους μαζί.

Κοντοβά Ada επιτάφειος Πάσχα

Κοντοβά Ada επιτάφειος

Οι πρώτες δηλώσεις της για τον χωρισμό με τον Καλημέρη

Ήταν Δεκέμβρης του 2022 όταν έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν τραβώντας διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Πέρασαν 5,5 χρόνια σχέσης, ενώ όσο ήταν μαζί η επιχειρηματίας υιοθέτησε και την μικρή Ada.

Πολλές φορές έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πάρει στο σπίτι της την κορούλα της. Χρειάστηκε να μείνει πολλούς μήνες στην Ουγκάντα και να περάσει χρόνο με την μικρή, με σκοπό να περάσει το διάστημα που χρειάζεται για να μπορέσει να την φέρει στην Ελλάδα.

Μήνες ωστόσο μετά τον ερχομό της Ada στην Ελλάδα, Κοντοβά & Καλημέρης χώρισαν οριστικά! Η αγάπη ωστόσο που της έχουν και οι δυο θα είναι αυτή που θα τους ενώνει. Μάλιστα, πρόσφατα απόλαυσαν όλοι μαζί την βόλτα τους - δείτε φωτογραφίες.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν χθες 14/3 την Χριστίνα Κοντοβά σε κοσμική εκδήλωση, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή και πόσο έχει αλλάξει αυτή με τον ερχομό της κόρης της.

«Η Αda τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά μου, με ρωτάει αν θα της τα δώσω μόλις μεγαλώσει… Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο μαζί της… Προσπαθώ και δουλεύω για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ», είπε για την μικρή της.

Όταν όμως της έγινε η ερώτηση για το χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη, απάντησε: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Δε ξέρω. Είμαι καλά αυτό».