Πάσχα στο "χωριό" για την Σοφία Καρβέλα - Οι οικογενειακές φωτογραφίες στην Ακρόπολη

Ήταν όλη μέρα έξω!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @thesofiakarvela)
(instagram / @thesofiakarvela)

Η Σοφία Καρβέλα είναι γνωστό σε όλους, ότι έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα, είτε μόνη, είτε με τα παιδιά της, διότι εδώ είναι οι δύο οι γονείς της, αλλά και οι φίλοι της. Έτσι, για τις πασχαλινές τους διακοπές επέλεξαν να φύγουν από την Αμερική και να έρθουν στην Αθήνα, παρόλο που η πόλη έχει αδειάσει - δείτε εδώ που πήγαν αρκετοί επώνυμοι.

Βέβαια, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, σήμερα (14/4) Μεγάλη Παρασκευή αποφάσισε να πάει με τα παιδιά της και τους φίλους της, μέχρι την Ακρόπολη, για να χαρούν τόσο τον ήλιο που είχε, όσο και να γνωρίσουν το μεγαλύτερο αξιοθέατο της χώρας μας.

Οι φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα στην Ακρόπολη

«Shockingly magical», έγραψε στην ανάρτηση της η Σοφία Καρβέλα.

Η κόρης της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα βρισκόταν πριν από λίγο καιρό, στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα γενέθλια της μαζί γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από την οικογενειακή ατμόσφαιρα, δεν έλειπε και η συνοδεία μερικών καλών φίλων.

Η Σοφία μπορεί να ζεί μόνιμα στην Αμερική, αλλά δεν χάνει οικογενειακές συναντήσεις με τους γονείς και τα αδέλφια της, όπως αυτή με τα γενέθλια του μικρού της γιού που της μοιάζει (δείτε εδώ ποσο).

Η ώρα της επιστροφής όμως ήρθε αφού η Σοφία Καρβέλα έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι της. Εκεί άλλωστε είναι και η επιχείρησή της αλλά και τα δυο της παιδιά.

Στο αεροδρόμιο το πρωί του Σαββάτου 26/11, την συνόδευσε η μητέρα της Άννα Βίσση η οποία την αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο στόμα δημοσιεύοντας μάλιστα το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Το φιλί του αποχαιρετισμού