Χωρίς ίχνος λίπους - Η νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαϊδη με μαγιό

Χαμός στα σχόλια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @melina.nikolaidi)
(instagram / @melina.nikolaidi)

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Μελίνα Νικολαϊδη έκανε μια νέα ανάρτηση το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) με την ίδια να βρίσκεται σε μια πισίνα και να κάνει ηλιοθεραπεία, παρά το κρύο του Απρίλη.

Η Μελίνα Νικολαϊδη δημοσιεύει σε καθημερινή βάση, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, είτε βρίσκεται στην σχολή της στο Λονδίνο, είτε είναι στην Ελλάδα. Βέβαια, κάτω από την φωτογραφία, δεν γινόταν να μην υπήρχαν σχόλια θαυμασμού για το τόσο καλά γυμνασμένο και αψεγάδιαστο σώμα που έχει η νεαρή κόρη της Δέσποινας Βανδή.

Διαβάστε επίσης: Τουρίστας στην ίδια της την πόλη - Βόλτα στην Αθήνα χωρίς τον Πολυχρονιάδη η Μελίνα Νικολαΐδη

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαϊδη με το μαγιό της

«Somewhere over the rainbow ????????????», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της, η Μελίνα Νικολαϊδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου 1/4 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us στο οποίο συνέβησαν πολλά. Από τη μία είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη να ουρλιάζει και από την άλλη την Δέσποινα Βανδή να "παγώνει" στη σκέψη της πρότασης γάμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αφού τελείωσε το σόου, όμως, ακολούθησε μεγαλύτερος χαμός!

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία είχε βρεθεί νωρίτερα και στα παρασκήνια του σόου, πήγε μαζί με την μελαχρινή τραγουδίστρια και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η πρώτη και "τα έσπασαν" μέχρι το πρωί. Δίπλα του, βέβαια, ήταν και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ο οποίος είναι σύντροφος της Μελίνας και όποτε εκείνη έρχεται στην Ελλάδα κάνοντας διάλειμμα από τις σπουδές της, είναι αχώριστοι!

Τα story της παρουσιάστριας του MEGA έδιναν και έπαιρναν και σε αυτά φαινόταν ξεκάθαρα πως η νεαρή το διασκέδαζε στο έπακρο, αφού χόρευε όλη την ώρα, όπως και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία φαίνεται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις μητέρα και κόρη.