Τουρίστας στην ίδια της την πόλη - Βόλτα στην Αθήνα χωρίς τον Πολυχρονιάδη η Μελίνα Νικολαΐδη

Με ποιον συναντήθηκε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη αυτές τις γιορτινές ημέρες, βρίσκεται στην Αθήνα, στο πλευρό της οικογένειάς της, αλλά και του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, και περνά όσο χρόνο περισσότερο μπορεί μαζί τους πριν φύγει ξανά για τις σπουδές της στο Λονδίνο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία όμως επέλεξε να βρίσκεται είναι και οι καλές της φίλες, με τις οποίες είναι αχώριστη παρόλο που εκείνη λείπει για μεγάλα διαστήματα από τη ζωή τους. Έτσι, λοιπόν, την Μεγάλη Τετάρτη 12/4, άφησε τον καλό της (τις προάλλες βέβαια ξεσάλωνε δίπλα του στα μπουζούκια), πήρε τις δύο κολλητές της και έγιναν για λίγο τουρίστες στην ίδια τους στην πόλη, ανεβαίνοντας μέχρι την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Φυσικά, τα like "έπεσαν βροχή" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βόλτα στην Ακρόπολη χωρίς τον καλό της η Μελίνα Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαϊδη φίλες
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Μελίνα Νικολαϊδη κολλητές
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Πώς έγινε το προξενιό με τον Πολυχρονιάδη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Έλλη Κοκκίνου. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα πολύ επιτυχημένο προξενιό που έκανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπου η ίδια ήταν αυτή που έκανε το ζευγάρι να έρθουν κοντά, μιας και γυμνάζονται όλοι μαζί στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο).

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαϊδη, απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».