Συγκίνησε ο Νίκος Βουρλιώτης - Έψαλλε τα εγκώμια του επιτάφιου θρήνου στην Αγία Βαρβάρα

Σπάνιο στιγμιότυπο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Συγκίνησε ο Νίκος Βουρλιώτης - Έψαλλε τα εγκώμια του επιτάφιου θρήνου στην Αγία Βαρβάρα

Ο Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός και ως NiVo, μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον χώρο της μουσικής και τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι ένας πολύ ενεργός πολίτης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τόπο του με διάφορους τρόπους.

Από τη μία για παράδειγμα τον είδαμε να πουλάει φρούτα και λαχανικά στην λαϊκή αγορά και από την άλλη τον είδαμε να αναλαμβάνει την θέση του αντιδημάρχου πολιτισμού στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Εκεί, λοιπόν, στον ιερό ναό Παναγίας Ελεούσης στην Αγία Βαρβάρα συγκεκριμένα, ο ίδιος, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έψαλλε τα εγκώμια του επιτάφιου θρήνου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 14/4, συγκινώντας τον κόσμο γύρω του.

Η στιγμή που ο Νίκος Βουρλιώτης ψέλνει τα εγκώμια του επιτάφιου θρήνου

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του

Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Ανοιχτά" το βράδυ της Πέμπτης 14/4/21 και μίλησε για στοιχεία της προσωπικής του ζωής για τα οποία δεν είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά και για την καριέρα του στη μουσική.

Για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, γεγονός που το youweekly γνώριζε ήδη, και τα συναισθήματά του γι' αυτό πλέον χαρακτηρίζονται από μία ηρεμία, ενώ μίλησε και για την κόρη του, που αποτελεί την μεγάλη του αγάπη.

«Έχουν μια μαγική δύναμη τα παιδιά – όλα τα παιδιά του κόσμου – γιατί έχουν βρει τον κωδικό να συνδέονται με την ψυχή και το συναίσθημα, χωρίς να κάνουν τίποτα» ανέφερε αρχικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κορούλα του.

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό», επισήμανε ο τραγουδιστής.