Είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια και έχουν μία κόρη - Ποιο είναι το επάγγελμα του συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη

Ο λόγος που δεν υπάρχουν φωτογραφίες του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, καθώς έχει παίξει πολλούς επιτυχημένους ρόλους και μέσα από αυτούς την έχει γνωρίσει ο κόσμος και έχει καταφέρει να αποκτήσει μία οικειότητα μαζί της (δείτε εδώ το συγκινητικό γράμμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προς εκείνη). Άλλωστε είναι και ένας άνθρωπος που δεν συνηθίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά της και πάντα προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει μείνει και ο σύζυγός της Πέτρος Δριτσώνας, με τον οποίο είναι σε σχέση από τα φοιτητικά τους χρόνια και μετρούν πάνω από 30 χρόνια κοινής πορείας. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους γνωρίστηκαν αφού τελείωσαν τις σπουδές τους στην ΑΣΟΕ και συνέχισαν στην παιδαγωγική σχολή. Εκείνος, μάλιστα, αφού εξασκήθηκε ως δάσκαλος, προχώρησε σε νέες σπουδές στην Καλών Τεχνών και πλέον εργάζεται ως γλύπτης.

Ο λόγος που δεν υπάρχει φωτογραφία με τον σύζυγο της Μαρίας Καβογιάννη

Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Αντέλλα, η οποία γεννήθηκε το 1986 και πλέον είναι 28 ετών (δείτε εδώ ποια άλλη την φωνάζει μαμά). Παρόλα αυτά, όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έχουμε δει φωτογραφίες με την κόρη τους, δεν υπάρχει ούτε μία εικόνα με τον σύζυγο της ηθοποιού κι αυτό ακριβώς επειδή δεν του αρέσει η προβολή και η δημοσιότητα και η καλή του έχει σεβαστεί την επιλογή του.

Μαρία Καβογιάννη κόρη

Φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού με τον σύζυγό της στον Βύρωνα

Η Μαρία Καβογιάννη, που πρόσφατα την είδαμε να διασκεδάζει στο καμαρίνι της Άννας Βίσση, ζει με τον καλό της στον Βύρωνα Αττικής. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρούμε ορισμένες πλευρές από το σπίτι τους και οι φωτογραφίες μας δίνουν έμπνευση.

Ο σύζυγός της είναι γλύπτης, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και από την διακόσμηση του σπιτιού της δεν γίνεται να λείπουν τα αριστουργήματά του. Ο χώρος τους χαρακτηρίζεται από κλασικά στοιχεία και έπιπλα, ενώ ορισμένες γωνίες του σπιτιού είναι γεμάτες από αμέτρητα βιβλία.

Τα φυτά αρέσουν πολύ στην ηθοποιό και βρίσκονται παντού, καθώς είναι πολλά σε αριθμό. Τα βλέμματα, όμως, στρέφονται στο τζάκι, που πειβάλλεται με μάρμαρο και δίνει μία πολύ επιβλητική εικόνα.

Μαζί έχουν αποκτήσει και ένα εξοχικό στο Πήλιο, που για την ηθοποιό αποτελεί ησυχαστήριο και η θέα από την απέραντη βεράντα του είναι μαγική. Ο προορισμός είναι ιδανικός για όλες τις εποχές και φαίνεται πως ξέρουν πολύ καλά γιατί έχουν διαλέξει αυτή την τοποθεσία.