Χαμογελά ξανά η Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - Τι συνέβη

Οι φωτογραφίες που το μαρτυρούν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υπήρξαν μαζί για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, με τα τρία από αυτά να είναι παντρεμένοι. Οι δυο τους, λίγους μήνες αφότου αποφάσισαν να μπουν σε αυτή τη σχέση, έμαθαν πως θα γινόντουσαν γονείς και έτσι επίσπευσαν τις διαδικασίες. Ο γιος τους, λοιπόν, Αναστάσης, ήρθε στον κόσμο και τους άλλαξε τη ζωή, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους, ωστόσο φαίνεται πως δημιουργήθηκαν "σύννεφα" στη σχέση του ζευγαριού και έτσι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως παίρνουν διαζύγιο.

Το πρώτο διάστημα μετά την ανακοίνωση ήταν αρκετά δύσκολο, ιδιαίτερα για την ηθοποιό η οποία δεχόταν καταιγισμό ερωτήσεων και συνεχώς την πλησίαζαν οι δημοσιογράφοι (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις), ωστόσο πλέον και οι δύο χαμογελούν ξανά. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πήρε τον γιο του και έφυγε για ένα μικρό ταξιδάκι (δείτε εδώ που πήγαν) και αφού επέστρεψαν τον πήρε η μητέρα του για να περάσουν το Πάσχα στην Εύβοια μαζί με την δική της οικογένεια και δίπλα στον αδερφό της συγκεκριμένα.

Πώς περνά το Πάσχα η Λένα Δροσάκη με τον γιο της μετά τον χωρισμό με τον Μπουρδούμη

Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις όμορφες και ανέμελες στιγμές τους, δείχνοντας πως εφόσον οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της είναι άριστες και προτεραιότητα για εκείνους έχει ο μικρός, δεν υπάρχει λόγος και χώρος για θλίψη.

Λένα Δροσάκη οικογένεια
Instagram / Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη γιος
Instagram / Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη παιδιά
Instagram / Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη Πάσχα
Instagram / Λένα Δροσάκη