Μπορεί να ήταν στην Νέα Υόρκη αλλά το έθιμο το τήρησαν - Φωτογραφίες με τους γιούς του Παύλου Γλύξμπουργκ κρατώντας τον επιτάφιο

Θα είναι περήφανος ο παππούς από ψηλά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ndp)
(ndp)

Έντονα έχει συζητηθεί η βασιλικής οικογένεια τον τελευταίο καιρό, είτε για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είτε για τους γιούς του και την καθημερινότητα με τα παιδιά τους. Από την μία το σπίτι που ψάχνει στην Ελλάδα, ο Παύλος Γλύξμπουργκ (δείτε εδώ μερικές από τις επιλογές που έχει) και από την άλλη ο έρωτας του γιού του με το μοντέλο.

Βέβαια, αυτές τις Άγιες μέρες δεν γινόταν να μην παρευρεθούν σε κάποια Χριστιανική εκκλησία, παρά την παραμονή τους στην Νέα Υόρκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος είχε την τιμή να δει τους γιούς του, να κουβαλούν τον επιτάφιο, στην περιφορά στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Χάμπτονς.

Ο γιός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, έκανε γνωστή αυτή την κίνηση των γιών του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι αναρτήσεις του Παύλου Γλύξμπουργκ με τους γιούς του στον επιτάφιο

Οι αναρτήσεις του Παύλου Γκύξμπουργκ από τον επιτάφιο

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τα βλέμματα των Ελλήνων πολιτών έπεσαν στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον Παύλο Γλύξμπουργκ και την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφος του πρωτότοκου γιου τους που τον περνά πάνω από 10 χρόνια). Οι δυο τους, βέβαια, παρόλο που είναι βυθισμένοι στο πένθος, εφόσον δεν έχει περάσει ακόμα πολύς καιρός μετά την κηδεία, πρόκειται να γιορτάσουν το Πάσχα όπως του αρμόζει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Live News, σύσσωμη η οικογένεια θα βρεθεί στο εξοχικό τους στη Νέα Υόρκη για τις γιορτές, όπου πέρα από την υπέροχη γαλάζια θέα του Ατλαντικού Ωκεανού, θα απολαύσουν και ένα γεμάτο παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι, με κοκορέτσι, κοντοσούβλι και αρνί σούβλας, δίχως να ξεχνούν τα έθιμα της χώρας της καταγωγής τους.

Η απόφασή τους να περάσουν το Πάσχα στην Ελλάδα ανετράπη μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έχει "παγώσει" και το ζήτημα της αγοράς ακινήτου στις Σπέτσες, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις αρχές του επόμενου μήνα οι δύο γονείς, όπως και η Άννα Μαρία, θα βρεθούν στο Λονδίνο για την στέψη του βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας.