Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γράψανε ότι είχα φάει χαστούκι από τον...» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για περιστατικό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γράψανε ότι είχα φάει χαστούκι από τον...» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για περιστατικό

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και τις παρεξηγήσεις που μπορούν να γίνουν όταν κάποιος δεν γνωρίζει κάτι, αλλά και ένα περιστατικό με ένα χαστούκι, που έγινε "μανούρα" όπως είπε και η ίδια η ηθοποιός στην συνέντευξη της.

Διαβάστε επίσης: «Είχε κλειδώσει την πόρτα και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται» - Η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η Μαγγίρα στα 19 της

Οι δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα για περιστατικό με χαστούκι

«Οι δημοσιογράφοι έχουν ξεπεράσει τα όρια πάρα πολλές φορές και πολλά ψέματα έχουν γράψει. Ιστορίες ολόκληρες βγάζανε, ενώ δεν με έπαιρνε κανένας να ρωτήσει. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά που με ενοχλούνε. Όταν είναι κάτι σοβαρό, κινούμαι νομικά. Πρώτα θα πάρω τον δημοσιογράφο – θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Είχανε γράψει παλιά, όταν έκανα το «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο, ότι είχα φάει χαστούκι από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Είχε γίνει μια μανούρα. Το χαστούκι δεν το είχα φάει εγώ, άλλη το έφαγε, αλλά εμένα γράψανε. Παίρνω το έντυπο, ζητάω τον αρχισυντάκτη και λέω: «Γράψατε κάτι, έγινε μια μανούρα, αλλά με εμένα δεν είχε καμία σχέση αυτό και θα ήθελα να το διορθώσετε γιατί δίνει άλλη εικόνα για εμένα». Λέει: «Ναι, το ξέρουμε, αλλά εσείς πουλάτε». Αυτή την απάντηση έλαβα, λέω αλήθεια και έμεινα άφωνη», συνέχισε.

«Τι θα πει πουλάω; Με βγάζεις εμένα για άτομο που τρώει χαστούκια; Θέλω να πω ότι είναι πολλά μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξη της