Δυστυχώς τηλεθεατές... - Ρίχνει αυλαία αγαπημένη σειρά

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δυστυχώς τηλεθεατές... - Ρίχνει αυλαία αγαπημένη σειρά

Πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό "7 Μέρες TV". Πριν από την Πασχαλινή της απόδραση στην Σητεία, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της, από τον Παναγιώτη Πιλαφά (δείτε εδώ φωτογραφίες από την θάλασσα) η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματικής πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε λόγο για την συμμετοχή της κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια», την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, αλλά και το επόμενο τηλεοπτικό βήμα που έχει σκοπό να κάνει, πάντα στα πλαίσια της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη για την σειρά της ΕΡΤ

Πώς θα δούμε τη Μαίρη στα τελευταία επεισόδια της σειράς;

Δεν το γνωρίζω ακόμη. Και για εμάς θα είναι έκπληξη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι πολύ ωραίοι οι χαρακτήρες και πολύ ωραίοι οι νέοι ηθοποιοί που μπήκα στη σειρά και οι γκεστ ρόλοι. Λυπάμαι που ολοκληρώνεται αυτή η συνεργασία.

Η σειρά ολοκληρώνεται τη δεκαετία του ’80, αλλά σε ποια περίοδο ακριβώς;

Νομίζω στα τέλη της δεκαετίας.

Τι αγαπήσατε σε αυτήν τη σειρά;

Αγάπησα τους ανθρώπους. Αγάπησα τις σχέσεις. Αγάπησα το εκπληκτικό σενάριο και το πώς μας ταξιδεύει... Κι εμείς γελάμε ή συγκινούμαστε με τα καινούργια επεισόδια που παίρνουμε στα χέρια μας. Περιμένουμε να διαβάσουμε τα σενάρια για να δούμε ποιο ταξίδι θα κάνουμε κάθε φορά. Και συναισθηματικό ταξίδι. Γενικώς, έχω αγαπήσει όλα τα στοιχεία της σειράς.

Και τους σκηνοθέτες που πέρασαν: και την Όλγα Μαλέα, και τον Νίκο Κρητικό, και τον Σπύρο Ρασιδάκη τώρα. Όλα τα έχουμε αγαπήσει, όλοι μας.

Είστε σε συζητήσεις για μια επόμενη τηλεοπτική δουλειά ή θέλετε να πάρετε λίγο απόσταση από την τηλεόραση;

Νομίζω ότι δεν θα πάρω απόσταση. (γέλια) Μιλάμε ήδη για άλλα πράγματα και προχωράμε. Είμαι σε αυτήν τη διαδικασία. Συζητώ αρκετά πράγματα, που έχουν πολύ ενδιαφέρον, και εύχομαι να κάνω την ωραιότερη επιλογή.

Backstarge φωτογραφία από τα γυρίσματα 'Τα καλύτερα μας χρόνια'