Στα πάτρια εδάφη η Κατερίνα Παπουτσάκη - Η 1η απόδραση με τα παιδιά της μετά τον χωρισμό με το Πιλαφά

Φωτογραφίες στην αμμουδιά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ndp)
(ndp)

Μέσα στους celebrities που διάλεξαν έναν πιο καλοκαιρινό προορισμό για τις διακοπές του Πάσχα ήταν και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που χώρισε πριν από μερικούς μήνες με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η γνωστή ηθοποιός, αποφάσισε να πάει στην Σητεία, μιας και κατάγεται από εκεί, μαζί με τα παιδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ήθελε να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο και ζεστό καιρό, προκειμένου να ξεχαστεί από την καθημερινότητα και την ρουτίνα που έχουν στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: «Εύχομαι οι άνθρωποι να...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη από την πασχαλινή της απόδραση

«Me and u 2 at Sitia beach ????Happy Easter to u all ☀️», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών της.

Να υπενθυμίσουμε ότι καλεσμένη στην εκπομπή του STAR, Dot, ήταν το απόγευμα της Δευτέρας 13/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε αναλυτικά για την ζωή της, ξεκινώντας από το πώς περνά τον χρόνο της και πώς καταφέρνει να διατηρείται στα κιλά της όσο μεγαλώνει, φτάνοντας μέχρι και στον χωρισμό της με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους, Παναγιώτη Πιλαφά, εξηγώντας πως επηρέασε αυτός την σχέση της με τα αγόρια της (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο και τον λόγο που έφτασαν σε αυτή την απόφαση).

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε "ανοιχτά" πως σε αυτή τη φάση έχει επιλέξει να φύγει από το σπίτι στο οποίο έμεναν όλοι μαζί, κάνοντας μία καινούρια αρχή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και όσα μπορεί να τις θυμίζουν δυσάρεστες στιγμές που έζησε εκεί (δείτε εδώ από πότε είχαν χωρίσει κανονικά).

«Τη χρονιά που πέρασε κουράστηκα και συναισθηματικά και σωματικά και εγκεφαλικά, έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα, νομίζω όμως ότι ήταν πάρα πολύ δημιουργική. Δεν έχω προλάβει να περάσω λίγο χρόνο με μένα. Είμαι καλά. Είναι κάτι που θέλει δουλειά. Η δουλειά μου με βοήθησε πολύ στο διάστημα μετά το διαζύγιο και το κοινωνικό δίκτυο αλλά και τα παιδάκια μου! Μου έχει λείψει να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Είναι λίγο τέτρις η ζωή μου», είπε αρχικά για το διαζύγιό της.

«Με τα παιδιά μιλάμε πάρα πολύ και ειδικά με τον Μάξιμο που γεννήθηκε ενήλικας! Ο Μάξιμος με θαυμάζει πολύ, το αισθάνομαι», δήλωσε έπειτα για τα παιδιά της και συμπλήρωσε: «Μετακομίζω τώρα και χρειάζομαι χρόνο να φτιάξω το καινούργιο σπίτι. Έχω χαρά όμως, είναι καινούργια αρχή. Είναι μια φάση καινούργια που αρχίσει που μπορεί να έχει μέσα μια αίσθηση λίγο γκρίζα».

«Τα πρακτικά πράγματα μου φέρνουν άγχος και είναι πάρα πολύ δύσκολα να τα διαχειριστώ, αλλά με βοηθάει ο αδελφός μου, γιατί σε αυτά είμαι τραγική», ανέφερε έπειτα και κατέληξε: «Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω τον εαυτό μου, πρέπει να ξεκινήσω πιλάτες. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι, δεν γυμνάζομαι σταθερά. Στην τελευταία εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και πήρε πάρα πολύ χρόνο να τα χάσω, κανά τρίχρονο, δεν ξέρω πώς τα έχασα».