«Εύχομαι οι άνθρωποι να...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

«Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει και πως»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εύχομαι οι άνθρωποι να...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/13 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη και απάντησε για όλα, πετώντας μάλιστα και τις σπόντες της, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Αρχικά είπε «2022 γειά σου και πάρτα όλα δικά σου» ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε για το νέο έτος «2023 εύχομαι να είναι λαμπερό, φωτεινό με υγεία. Με καινούρια πράγματα και αλλαγές». Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα κάνει αλλαγές απάντησε «Είναι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να δοκιμάζω νέα πράγματα».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα παιδιά της αποκαλύπτοντας πως θέλουν να τραγουδάνε: «Τα παιδιά μου θέλουν να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή που τραγουδάω».

Το σχόλιο της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Μάλιστα, η ηθοποιός απάντησε και για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο (δείτε εδώ τι είπε ο ίδιος για το νέο του αυτό βήμα): «Καλή επιτυχία. Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει και πως. Εύχομαι οι άνθρωποι να εμπνέονται και να αλλάζουν και να γίνονται καλύτεροι και να οδεύουμε σε μια κατάσταση που θα είναι ξεκάθαρη, όμορφη, αλληλέγγυα και συναδελφική».

Να υπενθυμίσουμε πως έξω από το θέατρο στην πρεμιέρα του ηθοποιού υπήρξε κόσμος που με πανό και χαρτιά τον αποδοκίμασε. Συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα στο δρόμο εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη θεατρική επιστροφή του και πέταξαν χαρτιά τα οποία έγραφαν «Το εισιτήριο είναι συνενοχή, καμία στήριξη στον κακοποιητή» (δείτε εδώ το βίντεο).