«Είχαμε χωρίσει από...» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πότε έβαλε τέλος στην σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά

«Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχαμε χωρίσει από...» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πότε έβαλε τέλος στην σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

Να υπενθυμίσουμε πως δέκα χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, τον Αύγουστο του 2012 και την απόκτηση δυο παιδιών, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έδωσαν τέλος στον έγγαμο βίο.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού για το διαζύγιό της -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους.

Σήμερα, λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως προσπαθεί να βρει με τον πρώην σύζυγό της μετά τον χωρισμό τους.

Η νέα αναφορά της Κατερίνας Παπουτσάκη στον χωρισμό της

«Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά.

Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.