Έχουν τα ίδια καστανά μάτια και χαμόγελο - Η Ματίνα Νικολάου δείχνει για πρώτη φορά τον γιό της

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έχουν τα ίδια καστανά μάτια και χαμόγελο - Η Ματίνα Νικολάου δείχνει για πρώτη φορά τον γιό της

Εδώ και καιρό, η Ματίνα Νικολάου, από όταν έκανε την εμφάνιση της στην τηλεόραση, ως "Βάνια" στο "Καλό Μεσημεράκι" έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού και όχι μόνο κοινού, με την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός, προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο την σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη, όσο και τον γιό της, που έχει αποκτήσει με τον πρώην της.

Βέβαια, μετά την αποκάλυψη της αδελφής της (δείτε εδώ την ομοιότητα τους) είχε σειρά και ο γιός της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα που έχει μοιάσει.

Η φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με τον γιό της

Η Ματίνα Νικολάου με τον γιό της

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν το 2019, η Ματίνα Νικολάου είχε μιλήσει σε συνέντευξη της, για τον γιό της.

«Έχω έναν γιο,. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροϊδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν.

Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά. Έχω χωρίσει, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον πρώην άντρα μου. Και εκείνος με τον Παναγιώτη. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε δύσκολα, αλλά όταν δύο άνθρωποι χρειάζεται να είναι μακριά ας είναι για να είναι ευτυχισμένοι! Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε σε κάποια πράγματα, οι αιτίες χωρισμού οι γνωστές».