Νατάσα Θεοδωρίδου: «Καλή Ανάσταση» -Το απολαυστικό βίντεο με την μητέρα της στο αυτοκίνητο

Μοιάζουν αρκετά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Καλή Ανάσταση» -Το απολαυστικό βίντεο με την μητέρα της στο αυτοκίνητο

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (15/4) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να την λατρέψουν ακόμη περισσότερο, καθώς ανάρτησε ένα απολαυστικό βίντεο μαζί με την αγαπημένη της μητέρα, Σοφία.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από αυτούς τους celebrities, που διάλεξε να κάνει Πάσχα με την οικογένεια της (δείτε εδώ ευχές από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες) στην Θεσσαλονίκη και ήθελε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της, τις ευχές της μητέρας της για τις Άγιες μέρες που βρισκόμαστε.

Το βίντεο της Νατάσας Θεοδωρίδου με την μητέρα της, Σοφία

Μάλιστα στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν δίστασαν να τις ανταποδώσουν με θερμές ευχές και αγάπη, σχόλια κάποια δημόσια πρόσωπα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Δευτέρας 3/4 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ατομική έκθεση της Χριστιάνας Μπέτα στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Δημήτρη Μπέτα μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου και έχει θέλει να κάνει καριέρα στην ζωγραφική.

Το παρών στην έκθεση έδωσαν τόσο και οι δυο της γονείς, όσο και πολύς κόσμος της τηλεόρασης, όπως η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Έλλη Κοκκίνου και πολλοί άλλοι.

Το απόγευμα κύλησε πολύ όμορφα και πολλοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς για να καταγράψουν όλα όσα σημειώθηκαν και να πάρουν δηλώσεις από τους καλεσμένους αλλά και την πρωταγωνίστρια της έκθεσης.

Κοινές ήταν οι δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα οι γονείς της, δηλώνοντας περήφανοι και συγκινημένοι για την κόρη τους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είναι αυτό που αγαπάει. Είναι οι στιγμές μας μέσα στο σπίτι γιατί το αυτό το ζω εγώ από την πρώτη στιγμή που ξεκινάει εμπνέεται και δημιουργεί. Έχω ζητήσει από τη Χριστιάνα να ζωγραφίσει για μένα, αλλά δεν το κάνει. Πολλά από είναι που θέλω να πάρω», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου - δείτε τι κάνει η μικρή κόρη της Ανδριάνα.

Και συνέχισε: «Εγώ παροτρύνω τις κόρες μου να κάνουμε τικ τοκ αλλά δεν μου δίνουν σημασία. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι και περνάω πολύ ωραία».

«Τάκη, θα έρθεις; Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι», είπε στον πρώην σύζυγό της ο οποίος πλησίασε τις κάμερες για δηλώσεις.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η κόρη μου κάνει αυτό που αγαπάει και αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Παρόλο που έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι με το οποίο είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Αυτό ήταν και δική μου ευχή και της Νατάσας», είπε ο Δημήτρης Μπέτας.