Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Πασχαλιζόμαστε!» - Η απόδραση με την Μπέσσυ Μάλφα στην Τροιζηνία

Full in love!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ndp)
(ndp)

Λίγες ώρες πριν γίνει η Ανάσταση, η Μπέσσυ Μάλφα και ο αγαπημένος της σύζυγος και συνοδοιπόρος στην ζωή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, πήραν το αυτοκίνητο τους και έφυγαν για την Πασχαλινή τους απόδραση. Όπως και πολλοί Έλληνες celebrities (δείτε εδώ που πήγαν οι παρουσιάστριες της τηλεόρασης) διάλεξαν έναν παραθαλάσσιο προορισμό, ώστε να απολαύσουν τον ήλιο και την ζέστη, της Άνοιξης.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχοντας στην αγκαλιά του της Μπέσσυ Μάλφα ανάρτησε μια πολύ γλυκιά και ρομαντική φωτογραφία, καθώς βρισκόταν στην παραλία "Ψήφτα".

Η ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση με την Μέσσυ Μάλφα για το Πάσχα

«Παχαλιζόμαστε!», έγραψε στην ανάρτηση του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παντρεύτηκαν το 1997 και έκτοτε δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια, με δύο κόρες (δείτε την Όλγα να ποζάρει γυμνή στην παραλία) και έναν γιο. Οι δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις σπανίζουν, όπως και οι συνεντεύξεις τους στην τηλεόραση, ωστόσο η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και την Τετάρτη 14/12 εμφανίστηκε στο πλατό της ΕΡΤ στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για την σχέση και τον γάμο της μετά από 28 χρόνια με τον συνάδελφό της και αποκάλυψε πως λόγω των γυρισμάτων και των διαφορετικών τους προγραμμάτων δεν καταφέρνουν να βρεθούν πολύ, γι' αυτό και της λείπει. Μάλιστα, εξήγησε για πρώτη φορά για ποιο λόγο ονόμασαν το παιδί του Γιάγκο.

«Ο Γεράσιμος κάνει πρόβες για το θέατρο, γυρίσματα για το Μαύρο Ρόδο… Δεν τον βλέπουμε πολύ. Μου λείπει αλλά είναι πολύ ισορροπημένη και γλυκιά η επικοινωνία μας, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει. Καταλαβαίνουμε αρκετά ο ένας τον άλλον. Είμαστε μαζί 28 χρόνια», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι «Ο Μαύρος Άγγελος». Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Κάναμε πλάκες…».