Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία - Η κόρη της Μάλφα και του Σκιαδαρέση πόζαρε ολόγυμνη στην παραλία

Κάλυπτε μόνο το στήθος με το χέρι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία - Η κόρη της Μάλφα και του Σκιαδαρέση πόζαρε ολόγυμνη στην παραλία

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας ηθοποιός έξω καρδιά, για τον οποίο η σοβαροφάνεια δεν είναι προσόν, ενώ του αρέσει να ζει ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Το ίδιο ισχύει και για την σύζυγό του, Μπέσυ Μάλφα. Επομένως, με ανάλογο τρόπο έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά τους.

Έτσι, η Όλγα, η μία από τις δύο κόρες τους φαίνεται πως ζει πραγματικά ελεύθερα, καθώς πόζαρε γυμνή στην παραλία, ούσα ξαπλωμένη στις πέτρες, καλύπτοντας μόνο το στήθος της με το χέρι της. Η ηρεμία που εκπέμπει μεταδίδεται μέσα από την εικόνα, ενώ είναι ξεκάθαρο πως αδιαφορεί για τα τα βλέμματα, αλλά και για τα σχόλια του κόσμου.

Η κόρη της Μπέσυ Μπάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδρέση, Όλγα, πόζαρε γυμνή

Όλγα Σκιαδαρέση

Έτσι γνωρίστηκαν οι γονείς της

Αν και εδώ και καιρό απέχει από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, τελικά σήμερα 18/4 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο λόγος για την Μπέσυ Μάλφα, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει και για τα πιο προσωπικά της ζητήματα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τονίζοντας όλα τα στοιχεία του που τον κάνουν πιο ελκυστικό στα μάτια της και την γοητεύουν. Φυσικά και δεν είναι πρώτη φορά που ηθοποιός μιλά με τα καλύτερα για τον σύζυγό της, καθώς συχνά δείχνει δημόσια πόσο τον θαυμάζει. (Δείτε την εξομολόγησή της εδώ)

«Παίζαμε μαζί σε μία σειρά της Ερτ, γνωριστήκαμε κάναμε παρέα, μιλούσαμε πολύ ωραία για το θέατρο και σιγά σιγά ερωτευτήκαμε. Στον Γεράσιμο μου άρεσε η απόσταση που κρατάει από τους ανθρώπους, το οποίο το θαυμάζω και προσπαθώ και εγώ να το πετύχω. Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του Γεράσιμου. Είναι ήρεμος, ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, τον λάτρευα, πολύ γοητευτικός για εμένα και πολύ σέξι», δήλωσε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

«Επικοινωνήσαμε αμέσως. Ήταν ωραίος ο τρόπος που προσέγγισε ο ένας τον άλλο. Υπήρχε ευγένεια και σεβασμός», είπε ολοκληρώνοντας η Μπέσσυ Μάλφα.