Ηλιοκαμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Δεκάδες τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Που περνάει το Πάσχα της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/zeta_makripoulia_official
Instagram/zeta_makripoulia_official

Εκτός Αθηνών περνάει το Πάσχα της η Ζέτα Μακρυπούλια, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένη της πρόσωπα. Άλλωστε αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια θέλει να τις περνάει με ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν, όπως για παράδειγμα η μητέρα της - δείτε φωτογραφία της.

Φέτος το Πάσχα της το περνάει σε κάποιο νησί, χωρίς να αποκαλύπτει ωστόσο σε ποιο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει.

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια ηλιοκαμένη και τα σχόλια

Στις φωτογραφίες της πόζαρε ωστόσο κατακόκκινη στο πρόσωπο από τον ήλιο που την έκαψε και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν και να της πουν να φοράει αντηλιακό. Βέβαια, άλλοι αρκέστηκαν στο να της ευχηθούν με τη σειρά τους "Καλό Πάσχα" και "Καλή Ανάσταση".

Η εν λόγω ανάρτηση της απέσπασε πολλά σχόλια, αφού η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ανακοίνωση της γεμάτη χαρά

Λίγες ημέρες πριν, έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους:

«Τελικά απ’ ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεί!Ο “κόσμος” του Νίκου Καραθάνου ήταν πάντα τόσο γοητευτικός για μένα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέρος του. Όπως επίσης και η συνύπαρξή μου πάνω στη σκηνή με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους που θαυμάζω και απολαμβάνω όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε.

Η παράστασή μας που ετοιμάζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από αρκετές αναβολές, παίρνει σάρκα και οστά. Στις 22 Απριλίου τα φώτα θα ανάψουν και με μεγάλη ανυπομονησία θα σας υποδεχτούμε για… «Μια Νύχτα στην Επίδαυρο»

Υ.Γ : Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.