Αναβολή στην αναβολή η Κομματά - Ο λόγος που ακυρώθηκε και δεύτερη φορά ο γάμος με τον Σαμαρά

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αναβολή στην αναβολή η Κομματά - Ο λόγος που ακυρώθηκε και δεύτερη φορά ο γάμος με τον Σαμαρά

Η Κωνσταντίνα Κομματά έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα "Real News". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Κομματά που πριν από λίγες μέρες βγήκε βόλτα με την κόρη της (δείτε εδώ φωτογραφίες) μίλησε για τον σύντροφο της, Γιώργο Σαμαρά, τον λόγο που αναβλήθηκε ο γάμος τους για δεύτερη φορά, αλλά και για την επιστροφή της, στην τηλεόρασης, μετά από τους μήνες απουσίας.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Κομματά για τον σύντροφο της, Γιώργο Σαμαρά

Απείχες ένα διάστημα, επειδή ήθελες να μεγαλώσεις την κόρη σου.

Απείχα ένα μεγάλο διάστημα. Στην πανδημία έζησα στην Κρήτη και χρειαζόμουν αποκέντρωση. Εκεί ήρθε η εγκυμοσύνη. Επέστρεψα στην Αθήνα, όταν η μικρή μου είχε κλείσει χρόνο. Πιστεύω πως της έδωσα τον χρόνο της και το χάρηκα και εγώ. Αρχικά, ήθελα να μείνω μέχρι να γίνει 2 ετών, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ η πρόταση για τη σειρά, που το έκανα. Δεν το μετανιώνω, έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και αισθάνομαι τέλεια.

Πρακτικά πώς τα καταφέρνεις;

Πρακτικά να είναι καλά ο μπαμπάς μας, ο οποίος έχει κάνει αυτός ένα βήμα πίσω τώρα και είναι full time με την Ιωάννα. Είναι πολύ ικανός μπαμπάς.

Η καλή μαμά είναι η ευτυχισμένη μαμά;

Βεβαίως, από εκεί ξεκινάει. Μια ευτυχισμένη, μια ήρεμη μαμά είναι καλή μαμά!

Έχει προτεραιότητα η προσωπική σου ζωή ή επιδιώκεις μια ισορροπία και στα επαγγελματικά;

Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια και η προσωπική ζωή μου.

Αλλάζει η σχέση του ζευγαριού με τον ερχομό του παιδιού;

Στην αρχή, μέχρι να καταλάβω τι μου γίνεται, ο κόσμος μου όλος ήταν η Ιωάννα.

Εννοείς πως έβαλες στο περιθώριο τον Γιώργο;

Μόλις έρχεται το παιδί, βάζεις στο περιθώριο ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο τον σύντροφό σου. Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, με έναν υπέροχο τρόπο. Μου έδινε αυτό που χρειαζόμουν. Νομίζω ότι έπειτα από τον ερχομό ενός παιδιού ο έρωτας αλλά και η σχέση γίνεται πιο ουσιαστικός.

Με τη βάφτιση της κόρης σας περιμέναμε και τον γάμο σας. Θα τον δούμε στο δεύτερο παιδί;

Σίγουρα δεν θα κάνω γαμοβάφτιση, άρα ούτε στο δεύτερο παιδί! Η αλήθεια είναι πως το είχαμε προγραμματίσει. Μετά ήρθε ο κορονοϊός και πήγε πίσω. Το ξαναπρογραμματίσαμε αλλά αποφασίσαμε πως δεν θα μπορούμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, είπαμε να το αφήσουμε για λίγο αργότερα. Τώρα κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας με αυτό το θέμα. Ίσως κάποια στιγμή κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι.

Ανήκεις στα κορίτσια που θα ήθελαν να το ζήσουν;

Πια, είμαι της άποψης πως δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα όλα αυτά. Τώρα πια θεωρώ σημαντική την ευχή και θα το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά με τον δικό μας τρόπο. Εγώ, ο Γιώργος και ο παπάς. Αυτό θέλω μόνο, τα άλλα τα θεωρώ περιττά. Αν γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω, ήθελα όλο αυτό με τους γάμους και όσα επακολουθούν αλλά όσο γνωρίζω τον εαυτό μου και βλέπω την ουσία, ανακαλύπτω πως δεν είμαι από αυτά τα κορίτσια.