Σουβλίζουν αρνί και παίζουν στο Tik Tok - Οι Πασχαλινές ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβα

«Και τώρα ήρθε η ώρα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σουβλίζουν αρνί και παίζουν στο Tik Tok - Οι Πασχαλινές ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβα

Εδώ και λίγες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και πολλοί ακόμη - βρίσκονται σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό, είτε αυτό είναι νησί του Αιγαίου, είτε είναι κάπου στο εξωτερικό - έχει πάει στο νησί της Τήνου για να περάσεις τις μέρες του Πάσχα με την οικογένεια του μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, λοιπόν, με την αγαπημένη του σύζυγο, Μαρέβα μετά την επίσκεψη τους στον επιτάφιο στην Παναγιά της Τήνου (δείτε εδώ φωτογραφίες) σήμερα (16/4) Κυριακή, τήρησαν τα έθιμα και ξεκίνησαν από το πρωί να σουβλίζουν το αρνί για να το απολαύσουν το μεσημέρι με όλη την οικογένεια και τους φίλους τους.

Βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,που είναι ενεργός στα social media, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, από αυτές τις ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Η ανάρτηση του Μητσοτάκη στο Tik Tok

«Και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι. Να περνάτε καλά, χρόνια πολλά», έλεγε στο βίντεο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ξέσπασμα της Μαρέβας Μητσοτάκη για το bullying που δέχεται η ίδια και τα παιδιά της

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα "Τα Νέα" και απόσπασμα αυτής προβλήθηκε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14/4.

Η ίδια αναφέρθηκε στον "πόλεμο" που δέχεται η ίδια, αλλά και τα παιδιά της όλα αυτά τα χρόνια από διάφορους ανθρώπους (δείτε εδώ την εξομολόγηση της συντρόφου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για εκείνον), οι οποίοι έχουν στόχο μέσω εκείνων να "ρίξουν" και να επιτεθούν στον σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξήγησε πως καταλαβαίνει ότι λόγω της θέσης τους είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, ωστόσο θεωρεί πως δείχνει κακοψυχία, χαρακτηρίζοντας όσους το κάνουν "κακομοίρηδες".

«Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. Και φυσικά έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να με κριτικάρουν. Άλλο, όμως, κριτική και άλλο συκοφαντία. Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, fake news με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου. Έχουν πιάσει ακόμη και τα παιδιά μου. Ήταν και αυτό μια μορφή bullying. Μια άσκηση ψυχολογικής βίας σε βάρος μας, με απώτερο σκοπό να στοχοποιήσουν τον Κυριάκο», ανέφερε αρχικά.

Και εξήγησε για την στοχοποίηση αυτή: «Είναι δολοφονία χαρακτήρων. Είναι δείγμα αδυναμίας, όχι δύναμης. Αν για να πολεμήσεις τον άλλον πας και τα βάζεις με τη γυναίκα και τα παιδιά του, τότε μοιάζεις κακομοίρης. Γιατί τελικά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Η στοχοποίηση των παιδιών ενός πολιτικού δεν είναι δείγμα μιας πολιτισμένης χώρας. Και ελπίζω ότι αυτό το μάθημα το έχουμε πάρει».

«Αντιλαμβάνομαι ότι τα παιδιά μου ανήκουν στα προνομιούχα παιδιά με ευκαιρίες που ίσως δεν έχουν συνομήλικοί τους. Κακά τα ψέματα, είναι δεδομένο πως θα τους ασκήσουν κριτική για το ποιοι είναι, δεν θέλω όμως να θυματοποιηθούν, γι' αυτό είμαι σίγουρη πως με τι δική τους σκληρή δουλειά θα πετύχουν όσα θέλουν. Και τα τρία μου παιδιά, αλλά πιο πολύ οι κόρες μου έχουν πολλά δικά μου στοιχεία. Έμαθαν να διεκδικούν, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να είναι ανεξάρτητες. Είναι το Α και το Ω. Είναι κορίτσια με αυτοπεποίθηση και έχουν το θάρρος της γνώμης τους», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα κακόβουλα σχόλια που ακούει για τον ίδιο της τον εαυτό, επισημαίνει: «Ήθελαν να μου κολλήσουν την ταμπέλα, η απόφοιτος του Harvard, μια γυναίκα της ελίτ. Εγώ, όμως, δεν είμαι αυτή. Την καριέρα μου τη δημιούργησα μόνη μου. Γι’ αυτό και είναι πολύ δυσάρεστο κάποιοι να την υποτιμούν με σκοπό να με συκοφαντήσουν. Στο τέλος της ημέρας, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να κοιμάσαι ήσυχη το βράδυ, με την πίστη ότι η αλήθεια τελικά θα κερδίσει».

«Ήταν πολύ σκληρή δουλειά. Και μετά ήρθε η κατάρρευση της Lehman Brothers που άλλαξε τα δεδομένα στον κόσμο των τραπεζών. Είχα, όμως, και μια ατομική επαγγελματική αποτυχία. Προσπαθήσαμε το 2010, με συναδέλφους από την Deutsche Bank, να ανοίξουμε ένα fund. Αλλά δεν πήγε καλά και έτσι το 2012 το κλείσαμε. Έπρεπε, τότε, να πάρω γρήγορα μια απόφαση. Θα επέστρεφα ξανά σε ένα μεγάλο οικονομικό οργανισμό; Και είπα "όχι, δεν θα το κάνω"», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Οικογενειακό τουρ στα ελληνικά νησιά και χωριά: Ο ένας στην Τήνο & ο άλλος στην Κεφαλλονιά - Πώς θα περάσουν το Πάσχα Μητσοτάκης, Τσίπρας και...