Οικογενειακό τουρ στα ελληνικά νησιά και χωριά: Ο ένας στην Τήνο & ο άλλος στην Κεφαλλονιά - Πώς θα περάσουν το Πάσχα Μητσοτάκης, Τσίπρας και...

Στη φόρα τα σχέδιά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Πάσχα πλησιάζει και διάσημοι και μη έχουν βάλει στόχο να φύγουν από την Αθήνα, ώστε να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας, να επισκεφθούν τα χωριά τους και να περάσουν λίγες οικογενειακές στιγμές, όπως αρμόζει σε αυτή την περίοδο και γιορτή (δείτε εδώ το ταξίδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με την νέα του σύντροφο στο εξωτερικό).

Μερικοί, λοιπόν, θα βρεθούν στα χωριά και στα νησιά της Ελλάδας, ενώ άλλοι θα περάσουν τα σύνορα και θα πετάξουν για άλλα μέρη. Στο T-Live του ALPHA, μάλιστα, την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 αποκαλύφθηκαν και τα σχέδια των πολιτικών της χώρας!

Πώς θα περάσουν το Πάσχα Μητσοτάκης, Τσίπρας και...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί για λίγο στην Τήνο μαζί με την οικογένειά του, τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά τους δηλαδή και σκοπεύουν να μείνουν στην εξοχική τους κατοικία, ώστε να γιορτάσουν την Ανάσταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας, από την άλλη πλευρά, θα φτάσει μέχρι την Κεφαλονιά για λίγες ημέρες, αλλά την ημέρα της Ανάστασης θα βρεθεί με τη σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, αλλά και τα δύο παιδιά τους στην Κέρκυρα (δείτε εδώ γιατί δεν έχουν παντρευτεί).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πλεύσει προς την Κρήτη, όπου θα γιορτάσει την Ανάσταση με τον γιο του στο χωριό του, Ψυχρό, στον νομό Ηρακλείου. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όμως, θα βρεθεί στη Λαμία, για να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής σχετικά με την εκλογική αναμέτρηση που πλησιάζει.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, επίσης, θα ταξιδέψει με τη σύζυγό του και την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με την σύντροφό, του Δανάη Στράτου θα περάσουν αυτές τις ημέρες στο εξοχικό τους στην Αίγινα.

Η μεγάλη λίστα από το πασχαλιάτικο τραπέζι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στο εξοχικό τους στη Νέα Υόρκη

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τα βλέμματα των Ελλήνων πολιτών έπεσαν στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον Παύλο Γλύξμπουργκ και την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφος του πρωτότοκου γιου τους που τον περνά πάνω από 10 χρόνια). Οι δυο τους, βέβαια, παρόλο που είναι βυθισμένοι στο πένθος, εφόσον δεν έχει περάσει ακόμα πολύς καιρός μετά την κηδεία, πρόκειται να γιορτάσουν το Πάσχα όπως του αρμόζει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Live News, σύσσωμη η οικογένεια θα βρεθεί στο εξοχικό τους στη Νέα Υόρκη για τις γιορτές, όπου πέρα από την υπέροχη γαλάζια θέα του Ατλαντικού Ωκεανού, θα απολαύσουν και ένα γεμάτο παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι, με κοκορέτσι, κοντοσούβλι και αρνί σούβλας, δίχως να ξεχνούν τα έθιμα της χώρας της καταγωγής τους.

Η απόφασή τους να περάσουν το Πάσχα στην Ελλάδα ανετράπη μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έχει "παγώσει" και το ζήτημα της αγοράς ακινήτου στις Σπέτσες, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις αρχές του επόμενου μήνα οι δύο γονείς, όπως και η Άννα Μαρία, θα βρεθούν στο Λονδίνο για την στέψη του βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Με έξι κρεβατοκάμαρες στην καρδιά της Πλάκας - Το νεοκλασικό σπίτι που φημολογείται ότι αγόρασε ο Παύλος Γλύξμπουργκ