Θυμήθηκε τα παλιά - Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσιεύει πρώτη φορά φωτογραφία με τους γονείς της

Το καρέ ήταν ασπρόμαυρο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ndp)
(ndp)

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας, κυρίως για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα. Το νεαρό μοντέλο και επιχειρηματίας, αυτή την φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τους γονείς της, από την ημέρα του γάμου τους.

Στο παρελθόν, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε μιλήσει σε συνέντευξη της, στο OneMan, για την οικογένεια και τα αδέλφια της.

«Είμαστε συνολικά 10 αδέλφια. Οπότε το ένα μεγάλωνε το άλλο. Εγώ ήμουν 4η στη σειρά, μοιραζόμουν το δωμάτιο με την αδελφή μου τη Βάσω, πρόσεχα τα μικρότερα (σ.σ. τα έπαιρνε από το σχολείο, τα βοηθούσε στο διάβασμα) και έκανα τα ΣΚ τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν ένοιωσα ποτέ μου μοναξιά. Το μόνο που ‘στερήθηκα’ ήταν το να έχω την προσοχή των γονιών μου. Γιατί πάντοτε υπήρχε ένα μικρότερο που τους είχε ανάγκη».

Διαβάστε επίσης: Από ημίγυμνος στην Έρημο σε πολυτελή Ferrari δίπλα στην Καληφώνη - Το φαντασμαγορικό ταξίδι του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά στο Ντουμπάι

Η ανάρτηση της Καληφώνη με τους γονείς της

Η ανάρτηση της Καληφώνη με τους γονείς της

Το βίντεο με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της σε μία από τις αδερφές της

Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Καρυφαλιά Καληφώνη. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Τσάι με λεμόνι» στο Youtube και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την ζωή της.

Οι δηλώσεις ωστόσο που έκανε για το GNTM, την δική της συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν από τους 4 κριτές, έκαναν έξαλλη την Έλενα Χριστοπούλου που πέταξε τα "καρφιά" της στον αέρα του Πρωινού μας (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Στην ίδια συνέντευξη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έπρεπε να κάνει μια φάρσα στην αδερφή της πως είναι έγκυος, αφού έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

Έτσι λοιπόν την κάλεσε στο τηλέφωνο και είπε «Ρε δεν θα το πιστέψεις. Είχα κόψει τα αντισυλληπτικά γιατί με είχε βάλει ο γυναικολόγος να τα κόψω. Είχα ζαλάδες και δεν αισθανόμουν καλά. Και έκανα τεστ εγκυμοσύνης τώρα και είναι θετικό. Έχω όρεξη να κάνω πλάκα τώρα; Δεν του το είπα, κοιμάται τώρα» είπε στην αδερφή της.