Από ημίγυμνος στην Έρημο σε πολυτελή Ferrari δίπλα στην Καληφώνη - Το φαντασμαγορικό ταξίδι του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά στο Ντουμπάι

Οι κοινές τους αναρτήσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι τρελά ερωτευμένοι και από τη στιγμή που επιβεβαίωσαν και την σχέση τους στα μέσα ενημέρωσης, μπορούν πλέον ανενόχλητοι να απολαύσουν τις εξόδους τους και τα ταξίδια τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν θα τους "τσακώσει" ο φωτογραφικός φακός.

Οι δυο τους, λοιπόν, αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Ντουμπάι και διαρκώς δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητές τους στα social media τους. Μάλιστα, ο τραγουδιστής πόζαρε ημίγυμνος στην Έρημο, όσο εκείνη τον κοιτούσε πίσω από την κάμερα (δείτε εδώ το τρυφερό φιλί τους στο στόμα), ενώ φαίνεται πως θέλησαν να το ζήσουν λίγο διαφορετικά, γι' αυτό και αποφάσισαν να οδηγήσουν μέχρι και Ferrari. Στο βίντεο που δημοσίευσε η influencer, ο καλός της γκαζώνει και φεύγει με το αμάξι, με ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα να βρίσκεται από πίσω τους.

Οι κοινές αναρτήσεις του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Ντουμπάι
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας Ντουμπάι
Instagram / Χρήστος Μάστορας

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν ως ζευγάρι δημόσια

Μπορεί φήμες να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει μετά το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, όταν άνδρας πολύ γνωστός (δείτε εδώ ποιος) την πλησίασε και την φλέρταρες έντονα, ωστόσο, όχι μόνο είναι μαζί αλλά και πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα, η Γαρυφαλλιά σε ανάρτηση που είχε κάνει είχε εξομολογηθεί πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο όχι τόσο νωρίς.

Πριν μερικές μέρες μάλιστα, επιβεβαίωσε την σχέση τους και με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλάνα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του περπατώντας δίπλα δίπλα.