Κόβονται αγαπημένες εκπομπές - Τι συνέβη στο κανάλι του Open

Χαμός!

Κόβονται αγαπημένες εκπομπές - Τι συνέβη στο κανάλι του Open

Μπορεί στο κανάλι του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για πρόσωπα και εκπομπές, που θα δούμε και στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, από Σεπτέμβρη (δείτε εδώ ποιες σειρές πήραν το πράσινο φώς), αλλά στο κανάλι του OPEN, έχουν ξεκινήσει τα ξεκαθαρίσματα.

Είτε αυτά είναι πρόσωπα της τηλεόρασης, είτε είναι σειρές, που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τα στελέχη του καναλιού, "τα έβαλαν κάτω" και πήγαν αποφάσεις για την επόμενη τηλεοτπική σεζόν.

Οι σειρές και τα προγράμματα που κόβονται από Σεπτέμβρη στο OPEN

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η εκπομπή «ΛΑΒΑ» του Βαγγέλη Περρή είναι από αυτές που αναμένεται να μην συνεχίσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Παράλληλα, και η εκπομπή «Ό,τι Αγαπώ» ολοκληρώνεται, τόσο λόγω της αποχώρησης του Γιάννη Μπέζου για να παίξει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, όσο κι εξαιτίας της τηλεθέασης.

Επιπλέον, το «Κόκκινο Ποτάμι», ολοκληρώνει τα γυρίσματα άμεσα, και τις προβολές πριν τον Ιούνιο. Εκτός των παραπάνω και η ζωντανή εκπομπή της, Μάριον Μιχελιδάκη ολοκληρώνεται και αυτή στο τέλος της σεζόν.

Οι δηλώσεις της Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPEN

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του «ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε στην εκπομπή του STAR, για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε επίσης στην Τζένη Μελιτά και την παρουσίαση της Eurovision, αλλά και την επόμενη μέρα μετά την παραίτηση της διευθύντριας προγράμματος.

«Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η παραίτησή της, βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα. Είμαστε εν αναμονή και το κανάλι θα μεριμνήσει. Θα καλυφθεί αυτή η θέση κάποια στιγμή και η ζωή συνεχίζεται παιδιά, συμβαίνουν αυτά», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον στον OPEN: «Καμία ανασφάλεια δεν αισθάνομαι, μιλάμε με το κανάλι γενικότερα και θα δούμε μετά το Πάσχα και θα τα βάλουμε εκ νέου κάτω».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Τζένη Μελιτά γενικότερα, όπως μου αρέσει και η Μαρία Κοζάκου γιατί έχουμε συμπέσει με τη Μαρία, όταν παρουσιάζαμε μαζί με την Ματθίλδη τη Eurovision και η Μαρία Κοζάκου ήταν στο ραδιόφωνο αντίστοιχα, την έχω ζήσει. Ξέρει πάρα πολύ καλά το περιεχόμενο και την ιστορία της Eurovision. Την αγαπάει την Τζένη Μελιτά και νομίζω θα πάνε τέλεια», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια του OPEN.