Παίρνουν το πράσινο φώς για του χρόνου - Οι σειρές που έχουν πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1

Προσοχή τηλεθεατές!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παίρνουν το πράσινο φώς για του χρόνου - Οι σειρές που έχουν πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1

Μπορεί να ακούμε τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον, κάποιων προσώπων που απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ την ανακοίνωση της αποχώρησης του), αλλά στο τραπέζι των καναλιών κάνουν λόγο για τις τηλεοπτικές σειρές.

Ένα από τα κανάλια που έχουν ξεκινήσει να βλέπουν και να σκέφτονται τις τηλεοπτικές σειρές και τηλεπαιχνίδια, που θα πάρουν για να προβάλλονται, είναι και ο ΑΝΤ1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου, λοιπόν, που φέτος είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα με τα νούμερα τηλεθέασης και τις διακοπές των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, λόγω του Μουντιάλ, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τα όσα θα δούμε από Σεπτέμβρη.

Οι τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1 που θα βλέπουμε από τον Σεπτέμβρη

Το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν θα περιλαμβάνει τη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», που σε κάθε επεισόδιο τα μηνύματα και τα σχόλια των τηλεθεατών είναι συγκλονιστικά, αλλά και η νέα σειρά εποχής «Μάγισσα», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου.

Σκηνή από το επεισόδιο των Παγιδευμένων

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την Άννα στους Παγιδευμένους

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι αναμένονται καθηλωτικά. Θα μαθευτεί ένας θάνατος, ενώ τα σχέδια εκδίκησης θα ξεκινήσουν ξανά από πλευράς της Άννας και η σχέση της με τον Δημήτρη θα περάσει και πάλι από 40 κύματα.

Όπως παρακολουθήσαμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, βρισκόμαστε στην στιγμή όπου ο Άγγελος αποκαλύπτει στην Άννα πως κανείς δεν τον δολοφόνησε. Αντιθέτως, αυτοκτόνησε με σκοπό να εκδικηθεί όσους μισεί.

«Είμαι ο γιος του διαβόλου. Δηλητηρίασα τον εαυτό μου και έκανα ολόκληρο σχέδιο για να με σκοτώσω. Οταν βγω από τη φυλακή θα είμαι νεκρός και ο δολοφόνος θα είσαι εσύ. Φαντάζομαι ότι τώρα ψάχνεις την αλήθεια. Είμαι περίεργος να μάθω πόσο μακριά θα πάει η υπόθεση μετά τον θάνατό μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο που τράβηξε πριν πεθάνει.

Για το εν λόγω βίντεο μαθαίνουν τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Ανδρέας με τον πρώτο να έχει απογοητευτεί από την στάση της αγαπημένης του Άννας. Στην δίκη μάλιστα που θα πραγματοποιηθεί με κατηγορούμενη την Άννα για το θάνατο του, θα αθωωθεί και έχουμε αποκλειστικέ με τους διαλόγους - δείτε εδώ.

Τα προβλήματα όμως για την Άννα δεν θα τελειώσουν εκεί. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να ευτυχίσει και αν θα ευτυχίσει, αφού η σειρά Παγιδευμένοι συνεχίζει και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης στο φινάλε των Παγιδευμένων - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν, η Άννα και η οικογένεια της θα μάθει για το θάνατο του Κοσμά και όλοι θα καταρρεύσουν. Συγκεκριμένα, Άννα, Λίνα, Χρύσα και Ειρήνη θα περιμένουν στο λιμάνι το καράβι του να γυρίσει (αφού νομίζουν πως γύρισε στα καράβια για να ξεχάσει το θάνατο της κόρης του), ωστόσο, δεν θα κατέβει ποτέ από το καράβι.

Όλοι θα είναι σοκαρισμένοι και ο Δημήτρης θα καλέσει την Άννα στο νεκροτομείο, όπου δείχνοντας τα ρούχα του πατέρα της θα μάθει πως όλο αυτό το διάστημα ήταν νεκρός...

Δείτε εδώ ωστόσο, τι θα συμβεί με το θάνατο του Κοσμά και ποιος θα πει φυλακή για το θάνατο του!