Εκτός από το Πάσχα γιορτάζουν και τα γενέθλια των... - Η ανάρτηση του Μαυρίκιου με την οικογένεια του

Βίντεο με το τραγούδι!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εκτός από το Πάσχα γιορτάζουν και τα γενέθλια των... - Η ανάρτηση του Μαυρίκιου με την οικογένεια του

Διπλή γιορτή στο σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, καθώς εκτός από την Ανάσταση και το Πάσχα, σήμερα (16/4) Κυριακή γιορτάζουν και τα γενέθλια δύο σημαντικών μελών της οικογένειας τους.

Μέσα από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο παραγωγός και ηθοποιός έκανε γνωστό ότι τα κατοικίδια τους, ο Tik και ο Tok έγιναν ενός χρονών. Μια αρκετά ευχάριστη είδηση για το αγαπημένο ζευγάρι, καθώς πριν από λίγες μόνο ημέρες έχασαν το πρώτο τους παιδάκι.

«Μετά από αρκετές δύσκολες ώρες και μέρες σιωπής αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μία δύσκολη στιγμή μας... τα τηλέφωνα μας θα παραμείνουν για λίγο καιρό ακόμα κλειστά... σας ευχαριστούμε για την κατανόηση...», είχαν πει στο βίντεο που το ανακοίνωσαν - δείτε το εδώ.

Το βίντεο του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας να τραγουδάνε "Happy Birthday"

Τα συγκλονιστικά τους λόγια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν

«Το κάναμε δημόσια γιατί θέλαμε να δώσουμε δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες και τους άντρες, να μη νιώθουν μόνες, να μη κατηγορούν τον εαυτό τους για αυτό που συνέβη. Έχω διαβάσει από χθες χιλιάδες ιστορίες γυναικών, χθες απάντησα σίγουρα σε 2.000 μηνύματα. Τα διαβάζω όλα.... », είπε αρχικά η Ιλάειρα.

«Με το που είπαμε με την Ιλάειρα ότι νιώθουμε έτοιμοι και σταματάμε να προσέχουμε, κατευθείαν με την ευλογία του Θεού σε έναν μήνα η Ιλάειρα έμεινε έγκυος. Αισθανθήκαμε ότι μας ακουμπάει ένα χέρι σε αυτή τη σχέση. Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε σε ένα παιδί κι ότι μπορούμε να το μεγαλώσουμε σωστά, με τις αξίες που πρέπει και αισθανθήκαμε ότι είμαστε άξιοι να γίνουμε γονείς. Θαυμάζω την Ιλάειρα τις τελευταίες 72 ώρες γιατί με το που βγήκε από το χειρουργείο, δεν έχει αφήσει το κινητό από το χέρι, έχουμε λάβει πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο.

Έχουμε πάθει σοκ στο πόσο χωρίς να φταίει ο άντρας ή η γυναίκα, μπορεί να γίνει η αποβολή. Είμαστε συγκλονισμένοι, συγκινημένοι... Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, πραγματικά! Αξίζει να προσπαθήσεις και να μην σε πάρει από κάτω», τόνισε ο Μαυρίκιος.

«Πήγαμε για έναν ακόμα υπέρηχο, στην 8η βδομάδα ακούσαμε την καρδούλα, την είδαμε να χτυπάει και στην 10η εβδομάδα πήγαμε ξανά για υπέρηχο. Με το που ακούμπησε το μηχάνημα την κοιλίτσα της Ιλάειρας η γιατρό, μας είπε "παιδιά δεν σας έχω καθόλου ευχάριστα νέα, δυστυχώς δεν έχουμε καρδιακό παλμό"», συνέχισε ο ίδιος.

«Μόλις έδειξε την εικόνα, εμείς ενθουσιαστήκαμε και λέγαμε "αχ τι βλέπω, ποδαράκι, χεράκι" και μας λέει "μισό λεπτό, μη μιλάτε λίγο" και μετά ξεκινάει να μας εξηγεί», είπε η Ιλάειρα και αμέσως έβαλε τα κλάματα.

«Το σοκ είναι ότι την μια εβδομάδα βλέπεις να χτυπάει μια καρδιά και την άλλη εβδομάδα βλέπαμε κάτι ακούνητο. Την Ιλάειρα στην αρχή την έπιασε φρίκη ότι φταίει αλλά δεν ισχύει για κανένα ζευγάρι αυτό», συνέχισε ο Μαύρικιος.

«Γενικά είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και από τις πρώτες μέρες ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου γιατί είχα 4-05 εμετούς την ημέρα και ήταν εκεί να μου κρατάει το χέρι...», είπε στο τέλος η Ιλάειρα