Η Λάουρα Νάργες έγινε πάλι ξανθιά - Η φωτογραφία με το νέο της look

Με αφορμή το Πάσχα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ndp)
(ndp)

Η Λάουρα Νάργες εδώ και λίγους μήνες έχει φέρει στην ζωή τον πρωτότοκο γιό της και πλέει μαζί με τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι σε πελάγη ευτυχίας.

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήταν αρκετά ενεργή στα social media. Πριν από λίγες ώρες, βέβαια, με αφορμή το Πάσχα έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και φρόντισε να αφήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, με ανοιχτό το στόμα, καθώς για άλλη μια φορά, επέστρεψε στο ξανθό.

Διαβάστε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι - Η ευχάριστη είδηση για τον γιο τους

Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες με ξανθό μαλλί

«Χρόνια πολλά γλυκά μου πλάσματα και καλό Πάσχα σας εύχομαι! Είθε η αγάπη, η ελπίδα, η χαρά και το φως να ανατέλλουν ξανά στις καρδιές και ψυχές μας σβήνοντας το σκοτάδι! ????», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της, η Λάουρα Νάργες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια, αφού βρήκε τους ρυθμούς της, αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να προσέξει λιγάκι παραπάνω τον εαυτό της όσο είναι ακόμα νωρίς και θα είναι και πιο εύκολο για εκείνη και έτσι ξεκίνησε γυμναστική, ώστε να δει το σώμα της να μεταμορφώνεται ξανά σε αυτό που ήταν πριν την εγκυμοσύνη, χωρίς την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μιας που καθημερινά δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την ρουτίνα της, αποφάσισε πως θα δημοσιεύει όσο μπορεί και την πρόοδό της από το γυμναστήριο και αυτό έκανε την Τρίτη 17/1.

Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε με ψηλόμεσο κολάν, κοντό μπλουζάκι και τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, δίπλα από τον personal trainer της και επισήμανε πως μέρα με την μέρα αρχίζει και αισθάνεται και εκείνη πιο δυνατή και καταλαβαίνει όλο και περισσότερο πως αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα του κόπου της (δείτε την εδώ με τον σύντροφό της να της χαϊδεύει την κοιλιά στο γυμναστήριο).

«Πηγαίνει λίγο καλύτερα μέρα με τη μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πολλές γυναίκες την χειροκρότησαν για το κουράγιο της.

Λάουρα Νάργες γυμναστήριο