Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι - Στην Κύθνο η Μελίνα Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η φωτογραφία του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι - Στην Κύθνο η Μελίνα Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν φέτος η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και μάλιστα οι δυο τους αποφάσισαν να γιορτάσουν εκτός Αθήνας και συγκεκριμένα στην όμορφη Κύθνο.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη και ο γνωστός γυμναστής είναι μαζί από τις αρχές καλοκαιριού και όπως φαίνεται ζουν στο έπακρο τον έρωτά τους και απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή.

Μάλιστα, το ερωτευμένο και όμορφο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με το γνωστό επιχειρηματία του νησιού Γιάννη Καραλή, ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία ως ποδοσφαιριστής και από την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Καθόταν πρώτη θέση και χειροκροτούσε με ντουντούκα στο χέρι - Η Μελίνα Νικολαΐδη αποθέωσε τον Πολυχρονιάδη σε αγώνα βόλεϊ

Στην Κύθνο για Πάσχα Μελίνα Νικολαίδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Στην Κύθνο για Πάσχα Μελίνα Νικολαίδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης 

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που βρίσκεται πίσω από την σχέση τους

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Έλλη Κοκκίνου. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα πολύ επιτυχημένο προξενιό που έκανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπου η ίδια ήταν αυτή που έκανε το ζευγάρι να έρθουν κοντά, μιας και γυμνάζονται όλοι μαζί στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο).

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαϊδη, απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».