«Χωρίς τσιγάρο και ρακί» - Οι δυσκολίες του Στέλιου Ρόκκου μετά το έμφραγμα που υπέστη

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Χωρίς τσιγάρο και ρακί» - Οι δυσκολίες του Στέλιου Ρόκκου μετά το έμφραγμα που υπέστη

Μεγάλη ανησυχία είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό με το όνομα του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική λόγω του ξαφνικού εμφράγματος, που έπαθε στο νησί, που ζει μόνιμα, στη Λήμνο.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη στην αρχή, καθώς ο Ρόκκος είχε μεταφερθεί στην Αθήνα με αεροσκάφος, ωστόσο οι γιατροί του έκαναν όσα έπρεπε με τον ίδιο σήμερα να δηλώνει υγιής.

Μάλιστα τη Δευτέρα 17/4 τον είδαμε στην πρεμιέρα του ''Ζήσε Αλλιώς'' να κάνει δηλώσεις για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για όσα πρέπει να κάνει με σκοπό να μην του συμβεί κάτι χειρότερο (δείτε εδώ την πρώτη του εμφάνιση σε πίστα μετά το συμβάν).

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για την περιπέτεια της υγείας του

«Είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ γιατί έπεσα σε καλά χέρια και στην Λήμνο θέλω να πω...αλλά και μόλις με ανέλαβε ο Μανώλης. Δεν ένιωσα ποτέ ότι -εκτός από το περιστατικό, που το βίωσα έτσι κάπως, ξέρεις δεν το έχεις ξανά νιώσει αυτό και τρομάζεις- αλλά μετά όταν με ανέλαβε ο κύριος, που έχει δίπλα σου κατάλαβα, ότι είχε πολύ καλό happy end, γιατί κατάλαβα ότι είμαι σε καλά χέρια και ότι δεν είναι τίποτα αν κάνεις εξετάσεις και το προβλέπεις.

Λέω σε όλους τους φίλους μου να παρακαλάτε, όταν πάτε να δείτε αν έχετε κάτι, να σας βρουν κάτι, γιατί φτιάχνεται τόσο εύκολα. Είμαι πολλά χρόνια καπνιστής, πάρα πολλά χρόνια και έχω βρει το εργαστήρι που ξεσπάω με τα ξύλα και το άλλο, που με βοήθησε πολύ, παίρνω την μηχανή μου, βάζω το κράνος μου και αμολιέμαι στους δρόμους», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εξιτήριο του Ρόκκου

Την Πέμπτη 19/1 το ζευγάρι είχε πάρει το εξιτήριό του από την κλινική, που νοσηλευόταν ο Ρόκκος και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε χαρούμενους και συγκινημένους.

Ρόκκος έξοδος από νοσοκομείο

Ρόκκος - Lele