Τον αποθέωσαν και το "έκαψαν" μέχρι το πρωί - Η πρώτη εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου στην πίστα μετά το έμφραγμά του

Το χάρηκε με την ψυχή του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον αποθέωσαν και το

Ο Στέλιος Ρόκκος πριν από λίγες ημέρες βίωσε μία περιπέτεια υγείας η οποία ήταν πολύ τρομακτική πρώτα απ' όλα για τον ίδιο, αλλά και έπειτα για την οικογένειά του και την σύζυγό του (δείτε εδώ τι της υποσχέθηκε μετά το τέλος της περιπέτειας).

«Νιώθω καινούργιος. Είμαι σε πολύ καλά χέρια. Το μόνο που έχω να πω στους συνομήλικούς μου να προσέχουν λίγο, να κάνουν τις εξετασούλες τους. Γενικά προσέχω, δεν είμαι τύπος που κάνω καταχρήσεις, πίνω κλπ. Κάνω ατμοποιητή και μου τον πέταξε ο γιατρός.

Όταν ένιωσα άσχημα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά σκεφτόμουν τι δεν έκανα» είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος σε συνέντευξή του. Μαζί του εκτός από την αγαπημένη του Λελέ Γκόφα (δείτε τι είχε πει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της) ήταν και η Λένα Ζευγαρά.

«Θα τον ρωτάω, πήρες τα χάπια σου;» είπε η τραγουδίστρια. «Έχω δύο Λελέ» είπε αστειευόμενος ο τραγουδιστής.

«Στενοχωρήθηκε πολύς κόσμος και νιώθω λίγο άσχημα για αυτό. Αυτό που φοβόμουν ήταν η μάνα μου. Έχω ιστορικό, έχασα τον πατέρα μου και τον αδελφό μου πρόσφατα. Με πήραν facetime και είδε ότι είμαι καλά, έκανα τον καραγκιόζη. Θα της εξηγήσω και από κοντά ότι έκανα ένα στεντ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όποιον νοιάστηκε για μένα», συμπλήρωσε, τέλος, ο Στέλιος Ρόκκος.

Επέστρεψε στην πίστα μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Στέλιος Ρόκκος

Σύμφωνα με το Καλύτερα Δε Γίνεται του ALPHA, μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει αναρρώσει πλήρως και πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στην πίστα και τα πλάνα δείχνουν τον ίδιο να τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, με τον κόσμο να τον αποθεώνει όσο εκείνος ερμηνεύει με την ψυχή του τα κομμάτια του.